2777
2789
عنوان

لاغری

69 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام میخواد رژیم بگیره بعد منم یه چندتا معرفی کردم ولیخب اکثر رژیم ها نامناسبه

بعد گفت اگه صبحونه و شام رو حذف کنم و در روز یک وعده غذا بخورم و ناهار کم تر بخورم ورزش کردن

میتونم لاغر شم؟

اگر کسی تجربه داره بگه که بهش بگم

تاپیک آخرممم

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم بگیره، کربوهیدرات کم بخوره، با پروتیین خوری لاغر میشه

یکم توضیح میدی؟ چون مثلا رژیم های سخت مثلا هیچی نمیخورن در روز جز یدونه سیب

اونا پروتئین کم میخورن ولی خیلی لاغر میشن

ب حرف ک راحته

باید ببینه بدنش جواب میده. خودش میتونه تحمل کنه روزی یک وعده غذا بخوره؟

تا جایی ک من میدونم آدم عادی با یک وعده نمیتونه سرپا وایسه ضعف میکنه

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

یکم توضیح میدی؟ چون مثلا رژیم های سخت مثلا هیچی نمیخورن در روز جز یدونه سیباونا پروتئین کم میخورن ول ...

اصولی رژیم نگیره هزارتا مریضی میگیره،یکیش ضعف اعصاب دومی تحلیل عضلات، اونا عضلاتشون و ازدست میدن که لاغر میشن،