2777
2789
عنوان

آیا دخترم واقعا باهوشه؟؟؟

10605 بازدید | 61 پست

یا چون من مامانشم اینجوری فکر میکنم؟؟؟

۲۲ماهشه از پوشک گرفته شده ...حرف میزنه جمله میگه شعر یه توپ دارم قلقلیه رو نصفه بلده همینطور سوره توحید و صلواتو ولی خوب باخودم باید تکرار کنه از حفظ نمیتونه...برنامه های گوشی و کامپیوترو بلده مثلا بگو برو تو گالری یا زنگ بزن یا برو تو پیاما یا فلان بازی رو انجام بده بلده

اگه ازش اسم و فامیلشو بپرسی میگه همینطور اسم مامان و باباشو و ادرس خونمون رو...نسبت ها رو هم میگم اسم میبره مثلا بگم اسم خاله ات چیه،؟یا..‌

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفا خاطرش خوب میمونه  یکی چندهفته پیش یه چیزی بگه یا کاری کنه یهو یادش میاد مثلا امروز گفت زن عامو گفت مامانت اخه...رفتم ازش پرسیدم خندید گفت ماه پیش کفتم بهش...یا عمه اش قبلا بردش یه پارکی یهو امروز میگه پارک تیر بریم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

باهوشه خداییش! پسر من 31 ماهشه فقط کارکردن باگوشیو بلده! حرفم نمیزنه و تازگیا شروع کردم روزا پوشکشو باز میکنم که یاد بگیره جیششو بگه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
عزیزم خب اینجا نگو چشم میخوره بچه

نه واقعا برام سواله اخه بهم گفتن همه بچه ها اینطورن و همه ی مادرا فکر میکنن بچشون خیلی باهوشه

بله ظاهرا  باهوشه ولی خب اینا معیار دقیق نیست خیلی بچه ها بودن دیر حرف زدن ریر راه رفتن ولی بسیار ای کیو و ای کیو بالایی داشتن مثال انیشتن و ماری کوری 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید