2777
2789
عنوان

آیا دخترم واقعا باهوشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10605 بازدید | 61 پست

خواهر زادهی منم ۲۱ ماهش ...همه ی این وبژگیارو داره....ولی اینا به باهوش بودن ربطی نداره ...در واقع استعدادش تو یه زمینه های و نشون میده....دقتش و حواس جمع بودنش و البته منظورم این نیست که خدای نکرده دخترتون باهوش نیست....میخوام بگم اینا فرصتی برای شناخت بچتون.....

این نیز بگذرد.....

اینکه دخترتون هوشش خوبه کاملا درسته اما به تلاش شماهم برمیگرده...که معلومه خیلی وقت گذاشتید وبراتون تربیت بچه.اهمیت داره...من یکیو میشناسم تو همین سن دخترش کلا فقط بابا میگه و جیغ و میزنه ....خودش میگفت تا بعد از ظهر میخوابیم باهم بعدس میریم بیرون برمیگردیم خسته میشه زود میخوابه😡😡😡😡😡

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمنم دوسال و سه ماهشه.از بیست ماهگیش رنگها رو کامل بلده تا ده میشمره.سه تا شعر بلده حافطه قوی ای داره کار با گوشی و کامل بلده.آهنگ بهنام بانی و دوس داره گوشی و ک میدم دستش خودش میدونه کدوم ردیفه آهنگ و پلی میکنه.کامل حرف میزنه.

و البته من فک میکنم طبیعیه چون بچه های زیادی مث دخترم دیدم.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
اینکه دخترتون هوشش خوبه کاملا درسته اما به تلاش شماهم برمیگرده...که معلومه خیلی وقت گذاشتید وبراتون ...

خوب اره من از بچکی خیلی باش حرف میزدم ...الانم تا قصه نگم نمیخوابه بازی زیاد باهم میکنیم گاهی هم که جایی میریم تو راه اروم باهم صلوات و سوره توحیدو تمرین میکنیم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

پی پی و باد شکمم که بهش میگه تنت و میره تو اتاق میکنه تنتش 

پی پیم میگه خیلی وقته ۲ سالشم نبود من پسرم زیر ۲ سال بردم مشهد یکبار  ۸ ماهگی یکبارم ۱ سالو ۷ ماهگی اما حرمو ک نشون میده میگه مامان مشهد 

یا شاهچراغ ک نشون میده میگه شاهچراغ ک رفتیم ...

یا تی وی میبینه نقی ک گریه میکنه نگاه هما میکنه میگه شوهرش چشه 

خیلی چیزا 

من حاملم میگه باهات قهرم میگم چرا میگه چون هی میگی نی نی دارم 

یا خ چیزای دیگ

مثل هر رابطه ای  ، نه سیاه بود نه سفید                     اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید
اینکه دخترتون هوشش خوبه کاملا درسته اما به تلاش شماهم برمیگرده...که معلومه خیلی وقت گذاشتید وبراتون ...

نه به کارکردن وقت گذاشتن نیست بعضی بچه ها زود راه میافتن در تمام کارا 

هیچکس به اندازه من واسه بچه وقت نمیزاره ولی ماشالا اونقدر بازیگوشه که اصلا توجه به قصه وکتاب نداره

پس اونی که اینو بهم گفته درست گفته اخه من گفتم دخترم باهوشه اون گفته الان مشخص نیس کاراش طبیعیه و اقتضای سنش همه مادرا فکر میکنن بچه ها شون باهوشه....خواستم ببینم حق با کیه که فهمیدم با اونه ظاهرا😁

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه بچه زود زبون باز میکنه یه بچه دیر

اما کار با گوشی رو الان همه بچه ها بلد هستن،

پسر من نوزده ماهشه کامل جیش و پیپی رو میگه، با گوشی هم کار میکنه خودش با باباش تماس تصویری برقرار میکنه وقتی شرکته و ...

تو این دورو زمونه همه بچه ها باهوشن عزیزم،چون امکانات بیشتری در اختیارشونه

پی پی و باد شکمم که بهش میگه تنت و میره تو اتاق میکنه تنتش  پی پیم میگه خیلی وقته ۲ سالشم نبود ...

بچه شما پس خیلی باهوشتره...چون بنظرمن همه بچه ها تا این اندازه توانایی ندارن

بچه شما پس خیلی باهوشتره...چون بنظرمن همه بچه ها تا این اندازه توانایی ندارن

نمیدونم ولی ب نظرم طبیعیه چون دوستاش یه کوچولو ازش عقبترن 

مثل هر رابطه ای  ، نه سیاه بود نه سفید                     اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید

بچه ها البته نمیخوام خدایی نکرده بگم بچه ای که دیر حرف بزنه یا دیر راه بره یعنی باهوش نیس من خودم مامانم میگه دیر راه افتادم اما خوب خدایی تو مدرسه همیشه عالی بودم

همه بچه ها فرشتن و دوست داشتنی و باهوش

دختر من بلد نیست با گوشی کار کنه ....اصلا نمیذارم به گوشیم دست بزنه فقط میدم عکس میبینه .......ولی به نقاشی خیلی علاقه داره و کتاب خوندن...امیدوارم همینجوری بمونه .......

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

منم پسرم 18 ماهگی از پوشک گرفته شد 9 ماهگی مامان بابا گفت و تو 1 سالگی جمله میگفت اما 11 ماهگی دندون دراورد و 15 ماهگی راه رفت 

8 ماهه دنیا اومد البته

الان 5 سالشه 

حروف انگلیسی رو بلده کامل حدود 20 تا حیوون رو ب انگلیسی بلده صلوات اینام همینطور شمارشم تا 15 بلده خخخخ نقاشیشم خوبه رنگ امیزیش مرتبه 

کلا خیلییی پرحرفه وراجه انقد ک مخ برام نمیذاره

اینا چیزای عادی ان 

بچه های امروزی همههه باهوشن 

اصن عجیب غریب باهوشن  

همه از گوشی سر در میارن ب راحتی 

حرفای قلمبه سلمبه میزنن 

ادمو میشورن پهن میکنن با حاضر جوابی هاشون 

😀😀😀😀