2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 130 پست
کاش شوهر منم نزدیک بود بخدا اصلا زن قهرو نیستم نزدیک بود باهاش حرف میزدم این اونبر دنیاس بلاکمم میک ...

حق داری ،ما هم اگه دور بودیم قهرامون طولانی میشد الان تو یه خونه ایم من میرم اشتی میکنم قبلا صبر میکردم تا اون بیاد و این خیلی نتیجه ی بدی داشت چون خیلی سرد سدیم خیلی دور سدیم حتی تا پای خیانتم رفت که فهمیدم جلوشو گرفتم الان کلا قهراش برام بی اهمیت سده خودم میرم جلو مسخرش میکنم میگم نازی اشتی کن پرنسس جان

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کاش شوهر منم نزدیک بود بخدا اصلا زن قهرو نیستم نزدیک بود باهاش حرف میزدم این اونبر دنیاس بلاکمم میک ...

حق داری ،ما هم اگه دور بودیم قهرامون طولانی میشد الان تو یه خونه ایم من میرم اشتی میکنم قبلا صبر میکردم تا اون بیاد و این خیلی نتیجه ی بدی داشت چون خیلی سرد سدیم خیلی دور سدیم حتی تا پای خیانتم رفت که فهمیدم جلوشو گرفتم الان کلا قهراش برام بی اهمیت سده خودم میرم جلو مسخرش میکنم میگم نازی اشتی کن پرنسس جان

اگه واقعا دوسش داری برو مشاوره ولی بدون تا درست بشه بهت سخت میگذره و امکان داره درست هم نشه من تاپیکای قبلیت رو دیدم مدام با هم قهر بودید اگه میبینی نمیتونی تحملش کنی اینکه اینجا جدا بشی ازش یا اونور بازم تصمیم خودته هرکی یه طرز فکری داره و شرایط خودشو بهتر میدونه مشاوره هم میری پیش یه آدم کاربلد برو حتماااا

دخترجون به این ادم هیچ اعتباری نیست حتی اگه سرش جایی گرم نباشه و بشما متعهد باشه وقتی یه ماه می تونی ...

میدونی آجی

هم ک خیلی دوستش دارم دروغ چرا ...

هم ک هر دومون یه نامزدی ناموفق قبلی داشتیم اونو نمیدونم ولی من دیگه نمیخام تجربه تلخ جدایی رو تجربه کنم 6 سال طول کشید دوباره سرپا بشم و از ابروم میترسم

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

حق داری ،ما هم اگه دور بودیم قهرامون طولانی میشد الان تو یه خونه ایم من میرم اشتی میکنم قبلا صبر میک ...

اره منم میگم قهرامون باعث نشه بره سمت کسی خب بلاخره مرده

دعا کن فقد برام خاهر

سرت و گرم کن،یه بار مقاومت کن،بذار اونا واسطه نشن

خیلی بی صبرم اگر بیشتر از چنماه طول کشید چی خودش گفت دیگه بهت خرجی ام نمیفرستم طلاقتم نمیدم

نکنه میخاد اینقد اذیتم کنع خودم طلاق بگیرم

البته من دیگه بچه دارم و قصد جدایی ندارم شرایط شما فرق داره،شوهر من خوبی زیاد داره منم دیگه قهراشو باز گزاشتم پای همون خوبیاش و اینکه میخام بهس بفهمونم با قهر نمیتونه منو تنبیه کنه من اصلا قهراش برام مهم نیست شاید کم کم از سرش بیوفته

اگه واقعا دوسش داری برو مشاوره ولی بدون تا درست بشه بهت سخت میگذره و امکان داره درست هم نشه من تاپیک ...

اره بفکرش هستم میخام مشاوره برم اما در مقابل چنین شوهری آدم باید خیلی قوی باشع و صبور ک من نیستم

اره بفکرش هستم میخام مشاوره برم اما در مقابل چنین شوهری آدم باید خیلی قوی باشع و صبور ک من نیستم

خوب قهر خیلی بده همه اذیت میشن حق داری ناراحت باشی.مخصوصا که ازش دوری ادم هزار تا فکر میکنه

البته من دیگه بچه دارم و قصد جدایی ندارم شرایط شما فرق داره،شوهر من خوبی زیاد داره منم دیگه قهراشو ب ...

شوهر منم خوبیایی خودشو داره اما وقتی اینجوری میکنه همه خوبیاش کم رنگ میشن برام

و ما راه دوریم اون همه راهای ارتباطی رو میبنده