2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

1125 بازدید | 103 پست

منو شوهرم یسالع عقد کردیم

مرد بدی نیس پول میده خرج میکنه برام

اما آلمانه و قراره منم برم پیشش و دارم زبان میخونم کارام درست بشه....

تو این یسال سر چیزای الکی باهام قهر میکنه و میزنه بلاکم میکنه از هر شیوه ای ک بگین پیش رفتم محبت کردم سیاست ب خرج دادم اما یه اخلاقای خاص خودشو داره اصلا درکم نمیکنه مثلا توی بعضی موارد توقع داره منم عین یک مرد باشم از نظر اون زن نباید اصلا روی شوهرش حساس باشه و چیزای دیگع

تو این یسال دو بار قهر کرد بلاک کرد ب هر دری زدم درست کنم همه چیو چون یجورایی با عشق ازدواج کردیم

اما این بار سومه بلاکم میکنه و منو بلاتکلیف گذاشته و دیگع خيلي خسته شدم ازش متنفرم هر بار بلاک میکنه تا یکماه هم طول میکشه قهرش و اصلا هم پیش قدم نمیشه دارم دیونه میشم از دستش دوست دارم خودمو بکشم نفس کشیدن برام سخت شده دوست ذارم هر چه زودتر فقد طلاق بگیرم اما خانوادم اصلا باور نمیکنن و میگن شوهرت خوبه اصلا حق ندارم حرف طلاق بزنم 😭😭😭

لطفا بچه های کمسن کامنت نزارن خانمای با تجربه بیان بگن چیکار کنم من جهنمه شبوروزم

کسی تو شرایط من بوده؟؟؟ من اصلا آدم صبوری نیستم خیلیا تحمل میکنند قهرای طولانی رو من نمیتونم خیلی بی قرارم

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

دوستت داره؟

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه نمیتونی محکم وایسا طلاق بگیر اینجا الان خانوادت هستن رفتی تنها میشی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

به این آدم از هیچ نظر نمیشه اعتماد کرد. خرج کردناش بخوره تو سرش وقتی امنیت نمیده

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

چون گفتی عقد هستی قضیه مهم تره

ایشون رسما در قبال شما مسووله

اینجا که تنش ها کمتره قهر میکنه بعد شما کل خانواده رو بذاری و بری جایی که فقط اون هست قهر کنه و پشتت رو خالی کنه میخواهی چکار کنی . جدی بگیر

چطوری آشنا شدید؟هیچ موقعیتی پیش نیومده کنار هم باشید؟

ایران میاد چرا

اما بخاطر کارش زیاد نمیتونه پیشم بمونه

اومد ایران عاشقم شد فامیل هم بودیم

ببین اسی از این شوهر در نمیاد

فردا ازدواج کنی بری تو کشور غریب هر روز بخواد به بامبول دربیاره

دختر آشنا ما ازدواج کردن رفت خارج سر هر دعوایی دختر بیچاره رو از خونه بیرون میکرد

فکر کن یعنی چی!!!!!

پولم نمیداد برگرده ایران

پدر و مادر دختر رفتن دخترشونو آوردن

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 ایران ابرقدرت✌وزن اولیه ۷۴💔وزن هدف 60💝وزن فعلی ۵۹٫۸۰۰💘من تونستم . 💞💞💞✌

تو عقد سه بار قهر و سه ماه طول کشیدن سختهحق داریماهم شده تو عقد دعوا کنیم ولی من بلاک کردم اونم چند ...

رآه دور دهن آدمو سرویس میکنه من خیلی پشیمونم خیلی زیاد

بلاک تا یک ماه؟؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄🙄

اون باور کن آلمان دور و برش پر دختر هس که به راحتی یک ماه میتونه از نامزدش بی خبر بمونه، جایگزین نداشت یک روز هم تحمل نمیکرد صدات رو نشنوه، حس خوبی نگرفتم، ولی بیشتر فکر کن راجع به این به اصطلاح شوهر

اگه نمیتونی محکم وایسا طلاق بگیر اینجا الان خانوادت هستن رفتی تنها میشی

نمیخام پیش قدم برای طلاق باشم از یطرفم صبرم کمه نمیتونم چنماه صبر کنم خودش یه فکری بحال رابطمون کنه