2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3991 بازدید | 131 پست
اینایی ک میگن برو حالا رسیدی اونجا ببین چطوریه!!!! واقعا فکر میکنید اونجا تک و تنها بدون هیچ حامی قر ...

میدونم و از حرفاتون ناراحت نمیشم چون این یه حقیقته

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

اگه رفتی فقط زود بچه دار نشو.مردی که قهر میکنه زنشو به ستوه مياره. با مشاور وروانشناس حرف بزن.راستش ...

اتفاقا عاشق بچع هم هست میگه اونجا اومدی باید زود حامله بشی چون میمیره برای بچه 😑 اصلا بچه بیارم ک چی بدبختش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره باید این سری محکم حرفامو بگم البته اگر آشتی در کار باشع واقعا بیزارم کرده نمیدونید بلاتکلیفی و ش ...

خانواده جای تو نیستن که تو رو درک کنن

خودت مراقب خودتو زندگیت و آیندت باش!!!

امیدوارم تصمیم درست رو بگیری!!!

بخدا همون خانواده اگر خدایی نکرده بری باهاش زیر ی سقف بچه دارم بشی بعد بگی هزار برابر بدتر شده از زمان عقد شما اجازه ندادید جدا شم

میگن ما ک اجبارت نکردیم خودت میخواستی نری

قبولش نمیکردی

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

شوهر منم همین بود .قهر میکرد دوهفته .انقدر التماس میکردم تا آشتی کنه.ای کاش قوی بودم همون تو دوران ع ...

من آدم بی صبری هستم اما اینبار نمیخام اصلا دیگه خبری ازش بگیرم یا حتی کسی رو بفرستم آشتی مون بده

اما خيلي ضعیفم همش گریه میکنم

خانواده جای تو نیستن که تو رو درک کنن خودت مراقب خودتو زندگیت و آیندت باش!!! امیدوارم تصمیم درست رو ...

الانم حمایتم نمیکنن من از اول خودم بودمو خودم من یه نامزدی ناموفق 6 سال قبل داشتم هی اونو سرکوفت میزدن سختگیری های بیجا میکردن حوصله جدایی با این خانواده هم برام سخته اینم در نظر بگیریم

عزیزم منم مث بقیه بهت میگم بیشتر فکر کن. اینکه بری زیر یه سقف و بعد جدا شی خیلی بدتره. اگه توی عقد ...

بمن ربطی نذاره سرچی جدا شدن اما دختره رو میشناختم خیلی عصبی و بد دهن بود و پر توقع اینجور ک من فهمیدم انگار کارای ک اون با شوهرم میکرده بلاکش میکرده قهر میکرده فاصله میگرفته اون الان دارع بامن میکنه

الانم حمایتم نمیکنن من از اول خودم بودمو خودم من یه نامزدی ناموفق 6 سال قبل داشتم هی اونو سرکوفت می ...

چند سالته؟!

اما مطمعن باش تنها موندن 100 شرف داره به یار بد داشتن

با شوهرت رابطه داشتی؟! باکره ای؟

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

عزیزم این دفعه که آشتی کردید، محکم وایستا که برید پیش زوج درمانگر

کار شوهرت، کار بالغانه ای نیست. با توجه به اینکه شرایطش خوبه، دوست دارید هم رو و عقدید، بهتره اول مشاوره رو امتحان کنید ولی.

و اینکه محکم بهش بگو قهر خط قرمزته. قهر حتی در حد یه روز هم اسیب زاست توی رابطه. چه برسه به یک ماه.

و این که در بدترین حالت، شاید حرف درستی نباشه. ولی اگه شخصاً حتی به صورت مجردی قصد مهاجرت داری و همسرت میتونه بهت توی مراحلش کمک کنه، حتی اگر تصمیمت به جدایی شد، شاید بهتر باشه تا زمان رفتنت کج دار و مریز بگذرونید.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

چند سالته؟! اما مطمعن باش تنها موندن 100 شرف داره به یار بد داشتن با شوهرت رابطه داشتی؟! باکره ای؟

ن گلم درسته من شوهرم با قهراش منو خیلی اذیت میکنه اما دوست ندارم پیش قدم برای طلاق باشم اگرم طلاق دادنیه خودش بده

اره داشتم اگر مردای حرو م زاده سایت الان سرازیر نشن درخواست ندن

عزیزم این دفعه که آشتی کردید، محکم وایستا که برید پیش زوج درمانگرکار شوهرت، کار بالغانه ای نیست. با ...

من ک از قبل قصد مهاجرت داشتم ولی با شوهرم صرفا بخاطر اینکه اونجاست ازدواج نکردم واقعا دوسش دارم و نمیخام زندگیم خراب بشه

اره اینبار میخام صبر کنم خدا خودش کمک کنه بهم صبر بده

و حتما ایران ک اومد میریم پیش مشاور

من ک از قبل قصد مهاجرت داشتم ولی با شوهرم صرفا بخاطر اینکه اونجاست ازدواج نکردم واقعا دوسش دارم و ن ...

به نظرم نیازی نیست صبر کنین بیاد ایران عزیزم.

مشاورهای آنلاین خوبی وجود دارن.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

به نظرم نیازی نیست صبر کنین بیاد ایران عزیزم. مشاورهای آنلاین خوبی وجود دارن.

یجوری حرف میزنین انگار ما خودمون هیچی حاللیمون نیس آدم پشیمون میشه تاپیک میزنه خودم شاید عقلم برسه گلم

اصلا منظور مشکل منو نفهمیدی