2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 129 پست
بلاک تا یک ماه؟؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄🙄اون باور کن آلمان دور و برش پر دختر هس که به راحتی یک ماه میتونه از نام ...

ازون نظر بهش اعتماد دارم عزیزم یعنی هر کی آلمانه هر شب با یکیع؟

اما شاید حرفت درست باشع همه چی امکان داره مم خیلی خسته شدم

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد وقتی بلاک میکنه چجوری اشتی می کنید کی میره جلو

ببین قهرو آشتی داریم شده اونم بیاد اما با اینبار سه بار شده بلاک کرده و دو بارش مادرم اشتیمون داد

خانواده ش کجاانباهاشون حرف بزن و بگو تکلیفت معلوم کنن

خانوادش اصلا حتی شمارمم ندارن خودشونو بیطرف گرفتن فقذ با یع داداشش و جاریم در ارتباطم اونا میگن تحمل کن خوب میشه

وقتی دورید خیلی سخته شناختمن جای شما بودم در این باره حتما با خانواده م صحبت میکردم

خیلی صحبت کردم میگن پسر خوبیه کلیاتش خوبه همین قهر کردناش منو از پا در آورده و پشیمونم کرده نمیدونی من چقد محبت میکنم احترام میزارم این سری حرفای بدی بهم زد دلم شکسته دوست دارم خودش بیاد معذرت خواهی کنه ن اینکه هم بی احترامی کنه هم قهر

ازون نظر بهش اعتماد دارم عزیزم یعنی هر کی آلمانه هر شب با یکیع؟ اما شاید حرفت درست باشع همه چی امکان ...

نه منظورم هرکی نبود دخترجان،

تو زیادی بهش اعتماد داری، کسی که زن داره، خودشم توکشور غریب هس، هی دلتنگیش رو با زنش رفع میکنه، دوران عقد، دوران عشق و عاشقی هس ماهم گذروندیم این دوران رو، تجربه ها داریم، اما کسی که تو کشور غریب باشه و عقد باشه و از زنش جدا باشه، با هزاران عشق و امید و علاقه هرروز فقط هدفش حرف و چت و ویدئو کال با زنش خاهد بود، مطمئن باش این سرش گرم هست که یک ماه یک ماه، از زنش میتونه بی خبر بمونه، من و شوهرم نهایت دوسه روز از هم بی خبر می موندیم، یعنی شوهرم بال بال میزد برا آشتی، تازه ما نزدیک بودیم، اما تاب و توان قهر نداشت چون تمام هدفش من بودم، چون عاشق بود نمیتونست بی من بودن رو تحمل کنه، بیشتر دقت کن دختر جان، مردی که یک ماه از زنش بیخبر باشه سر یک قهر ساده، یا زیادی غد و یک دنده و مغرور هس، یا سرش به شدت گرم هس

ببین اسی از این شوهر در نمیادفردا ازدواج کنی بری تو کشور غریب هر روز بخواد به بامبول دربیارهدختر آشن ...

منم گاهی ازش میترسم اینایی ک خارجن از سطح بالای ب زنشون نگاه میکنن

اومد ایران عاشقم شد با اسرار زیاد زنش شدم نمیدونم الان چرا اینجوری میکنه

خیلی صحبت کردم میگن پسر خوبیه کلیاتش خوبه همین قهر کردناش منو از پا در آورده و پشیمونم کرده نمیدونی ...

میفهمم چی میگی

پا رو دلت بذار پیش قدم نشو برای آشتی

بعد آشتی هم بگو شما از راه دور با من اینطوری رفتار میکنی

من بیام پیش ت تو مملکت غریب میخوای چیکار کنی

واقعا از راه دور خیلی سخته،گاهی ممکنه سوتفاهم پیش بیاد

تاپیکهای مشابه به اینم قبل گذاشته بودید.

اونجا هم بهتون گفتم؛ واقعا لازمه بیشتر روی این ازدواج فکر کنید. الآن داره این اداها رو در میاره، برید زیر یک سقف اونم توی غربت و کشور دیگه میخواد چیکار بکنه؟

حتی یادمه خانواده تون گفته بودند که رضایت بدی چون میری کشور دیگه بری خارج از کشور به چه قیمتی؟!

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

میفهمم چی میگیپا رو دلت بذار پیش قدم نشو برای آشتی بعد آشتی هم بگو شما از راه دور با من اینطوری رفتا ...

الان میگی چیکار کنم دو بار قهرش خیلی طولانی شد مادرم آشتی مون داد ولی اونم دیگع خسته شده دیگه کسیم نیس آشتی بده

میگی صبر کنم تا هر چقد قهرش طول کشید؟ توی دعوا بهم گفت ن طلاقت میدم ن دیگه خرجی میفرستم بهت

تاپیکهای مشابه به اینم قبل گذاشته بودید.اونجا هم بهتون گفتم؛ واقعا لازمه بیشتر روی این ازدواج فکر کن ...

من بخاطر خارج باهاش نمیرم من شوهرمو دوست دارم چرا خیلیا میگن بخاطر خارج باشوهرم ازدواح کردم

اگر شوهرم ایرانم بود بازم عاشقش میشدم و دوست نداشتم زندگیم خراب بشه تلاش الانمم بخاطر درست شدن زندگیمه

نه منظورم هرکی نبود دخترجان، تو زیادی بهش اعتماد داری، کسی که زن داره، خودشم توکشور غریب هس، هی دلتن ...

میدونم خیلی سوال بی جواب توی ذهنمه که باید حتما برم مشاوره