2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 129 پست
من بخاطر خارج باهاش نمیرم من شوهرمو دوست دارم چرا خیلیا میگن بخاطر خارج باشوهرم ازدواح کردم اگر شوهر ...

نمیگم که شما این رو میگید، میگم طبق گفتهٔ خودتون، خانواده تون چنین برداشتی دارند که مقاومت میکنند برای طلاق

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

رآه دور دهن آدمو سرویس میکنه من خیلی پشیمونم خیلی زیاد

اره قابل تحمل نیست

چطوری خوره مغزتو نمیخوره که الان چیکار میکنه با کیه

کی پیششه؟

یه عقد محضری ساده دلیل نمیشه ادم خیالش راحت باشه

مخصوصا وقتیکه داریم میبینیم همینجا که مردهای زن و بچه دار به پنهانی و چه سختی خیانت میکنن😵💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیگم که شما این رو میگید، میگم طبق گفتهٔ خودتون، خانواده تون چنین برداشتی دارند که مقاومت میکنند بر ...

من اتفاقا مقاومت نکردم هر بار قهر میکنیم میگم طلاق اونا نمیزارن

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

شوهرت انگار هنوز به بلوغ عقلی نرسیده

قهر و بلاک خیلی زشته

مگه چه کار یا حرف زشتی زدی که بخواد اینطوری تنبیهت کنه؟

بعدشم اگر یک درصد قصد طلاق داری

هیچی نگو به هیچ کس

بزار اقامتت درست بشه

بری اونجا

بعداً اقدام کن

ولی الان فقط باهاش مدارا کن بلکه بهانه دست بچه ندی

اره قابل تحمل نیستچطوری خوره مغزتو نمیخوره که الان چیکار میکنه با کیهکی پیششه؟یه عقد محضری ساده دلیل ...

خوره مغزمو داره میخوره من حالم خیلی بده و هیچوقت بخاطر اینکه اینقد اذیتم کرده نمیبخشمش

الان میگی چیکار کنم دو بار قهرش خیلی طولانی شد مادرم آشتی مون داد ولی اونم دیگع خسته شده دیگه کسیم ن ...

خانواده خودش میدونن؟نمیتونی باهاشون صحبت کنی؟

بهشون بگو این رفتارش واقعا آزاردهنده س و دوبار قبلی مامانم لطف کرده پیش قدم شده،من کاری نکردم که شایسته این رفتار باشه، اگر به هر دلیلی پشیمونه چرا مرد و مردونه نمیگه واین رفتارا رو میکنه و به شخصیت من توهین میکنه.

من بخاطر خارج باهاش نمیرم من شوهرمو دوست دارم چرا خیلیا میگن بخاطر خارج باشوهرم ازدواح کردم اگر شوهر ...

تحمل کن تا خودش یکاری کنه اون دوبارم خیییلی اشتباه بزرگی کردی مادرت افتاده جلو

الان اون عادت کرده از طرف شما یه حرکتی انجام شه من شیش ماه بی خبر بودم از نامزدم تا اخر مجبور شد بیاد جلو

در اخر اونجوری ک دلم میخاس ببخشید ریدم بهش

لایک نکنید پیامامو به هیچ وجه مرسی اه🪼

من اتفاقا مقاومت نکردم هر بار قهر میکنیم میگم طلاق اونا نمیزارن

خب منم همین رو میگم

به نظرم این دفعه پیش قدم نشو برای آشتی. ببین اون کی میاد. اگه بیشتر از قبل طول کشید دستتون بازه توی گله کردن.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

شوهرت انگار هنوز به بلوغ عقلی نرسیدهقهر و بلاک خیلی زشته مگه چه کار یا حرف زشتی زدی که بخواد اینطوری ...

تاپیک هام در مورد قهراش نوشتم دو بار قبلی سر بحثایالکی اینبار هم سر هیچوپوچ یبار میگه تو زن بی عقلی یبار میگه تو شکاکی یبار میگه فقد منو برا پولم میخای

شک نکردم هیچوقت بهش فقذ گفتم دخترای خارجی فالو نکن شوهرم ورزشکاره حتی با دخترای باشگاه تو انستا کانتک داره این اعتماد ب نفس منو میاره پایین چنبار ب خوبی گفتم اینقد دختر فالو نکن بهش برخورده الان فک میکنه من شکاکم

اصلا نرو سمتش منتظر بمون ، اون منتظره شما برید دنبالش متاسفانه تحمل کن تا بفهمه خودش باید بیاد جلو

عزیزم اینبار تهدیدم کرد طلاقتم نمیدم خرجیم نمیفرستم من اگر پیش قدمم یشم آشتی نمیکنه میشماسمش 2 بار مادرم آشتی مون داده نمیدونم از دست این مرد چیکار کنم

تاپیک هام در مورد قهراش نوشتم دو بار قبلی سر بحثایالکی اینبار هم سر هیچوپوچ یبار میگه تو زن بی ع ...

ب جای میرفتی همه پسرای اطرافش ینی فامیل دوستای ایرانشو فالومیکردی عکسای خوشگل میزاشتی

لایک نکنید پیامامو به هیچ وجه مرسی اه🪼

تاپیک هام در مورد قهراش نوشتم دو بار قبلی سر بحثایالکی اینبار هم سر هیچوپوچ یبار میگه تو زن بی ع ...

وقتی میدونی چه بگی ،چه نگی

کار خودش رو میکنه مجبوری چشم پوشی کنی

وگرنه روزگار به کام خودت تلخ میشه