2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4050 بازدید | 131 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب منم همین رو میگمبه نظرم این دفعه پیش قدم نشو برای آشتی. ببین اون کی میاد. اگه بیشتر از قبل طول کش ...

اره اما مشکل اینجا من صبرم خیلی کمه هر بار قهر میکنه عقده ای میشم اون قهرارو نازارو من باید بکنم اما جای ما عوض شده میدونم فقد باید صبر کنم اما خیلی سخته برام بخدا عین مرغ سرکنده میشم چون خیلی دوسش دارم

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

آره حتما برو، حتما، بحث آینده و زندگی درکشور غریب و یه شوهر مغرور و بچه هس

خوبی اونجا اینع اگر جدا بشم میرم پیشرفت میکنم و موقعیت کاری خیلیه

وقتی میدونی چه بگی ،چه نگیکار خودش رو میکنه مجبوری چشم پوشی کنیوگرنه روزگار به کام خودت تلخ میشه

من همیشه بابت دلش باهاش رفتار میکنم اما گاهی منم خستم حوصله ندارم دوست دارم شوهرم بفهمه نازم بده اما متاسفانه بلد نیست

خانواده خودش میدونن؟نمیتونی باهاشون صحبت کنی؟بهشون بگو این رفتارش واقعا آزاردهنده س و دوبار قبلی مام ...

فقد با جاریم در ارتباطم شماره خاهر شوهرامو ندارم

باباش ک پیره اصلا گوشی نداره مادرشم فوت کرده شوهر من خودش همکاره حاندانشه یبار پیش داداشش گله کردم اونا انگار ازش میترسن هیچی نمیگن فقد دلداری میدن

یعنی یک ماه بدون خبر بلاک میکنه؟

عزیزم بهتره بیشتر راجبش فکر کنی

ایشون بعد رفتن زیر یه سقف هم ممکنه ماه ها خونه نیاد و قهر باشه

فقط 40 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

تحمل کن تا خودش یکاری کنه اون دوبارم خیییلی اشتباه بزرگی کردی مادرت افتاده جلو الان اون عادت کرده از ...

آشتی کردین؟ مقصر کی بود؟ تو عقد؟ میشه در موردش بگی یکم آروم بگیرم. شوهرتو دوست داشتی ؟ من خیلی سخته برام

ب جای میرفتی همه پسرای اطرافش ینی فامیل دوستای ایرانشو فالومیکردی عکسای خوشگل میزاشتی

اون کارا تو ذاتم نیست گلم

فقد با جاریم در ارتباطم شماره خاهر شوهرامو ندارم باباش ک پیره اصلا گوشی نداره مادرشم فوت کرده شوهر م ...

بد شد،اگر خانواده ش بخصوص مامانش بودن خیلی موثر بود

فکر نمیکنی قهر کردن اخلاق ش باشه که برادرش هم دخالت نمیکنه؟

دلیل نامزدی ناموفق قبلی ش چی بود؟

به نظرم با وجودی که میدونم برات خیلی سخته،پا رو دلت بذار تحمل کن ببین چی میشه

بد شد،اگر خانواده ش بخصوص مامانش بودن خیلی موثر بودفکر نمیکنی قهر کردن اخلاق ش باشه که برادرش هم دخا ...

نامزدی قبلی هم قهر و دعوا داشتن اما میگفتن مشکل دختره بوده شوهرم اولش اینقد ادعای عاشقی میکرد خودشو خوب نشون داد و زن قبلیشو میشناختم اونم فامیل بود خیلی دختره پاچه پاره و بد دهنیع برای همون باورم شذ مشکل از اون بوده