2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3991 بازدید | 131 پست
حتما اونجا سرش!گرمه وگرنه مگه میشه ادم تو غربت دلش برای نامزدش تنگ نشه حتما پشیمون شده صریح ورک میگم ...

دیگه نمیدونم سرش گرمه یا ن و نمیخامم تا مطمعن نشدم بهش تهمتی بزنم

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

سواد رابطه لازمهبراش مطالب روانشناسی بفرست

اون خیلی خودشو عقل کل و فهمیده میگیره همش بمن میگه دنبال بهونم و بی عقلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر دوست خواهرم با شوهرش رفتن آلمان برای کار وزندگی بعد از چندوقت جداشدن بچه هم نداشتن میگفتیم دختره حالا برمیگرده دیدیم نه بابا زبانش خوب شده تو مهدکودک هم کار میکنه با یه پسرالمانی سریع رفیق شد ازدواج کرد الانم بچشون بدنیا اومده پسره میگن پولداره خانوادش جزیره دارن مادره دختره هم خودش تو ایران مهدکودک داره قبلا دبیر بود کلی طلا و جواهرات خرید برد کادوی عروسی دخترشاونموقع دخترش هی پول میفرستاد مادره همین تهران براش خونه پیش خرید کرد چندسال پیش از درآمد مهدکودک اونوقت ایران بود دوزار باید میگرفت اگه میخاست تو مهدکودک کار کنه دیگه خودشو بست

حالا من بودم اونجا بدبخت میشدم آخرشم میشدم برده جنسی

خدایاشکرت

دیگه نمیدونم سرش گرمه یا ن و نمیخامم تا مطمعن نشدم بهش تهمتی بزنم

من خیلی به این موضوع فکر نمیکنم،چون شوهر خواهر خودم و دیدم

اگر خواهرم آشتی نکنه تا ماهها قهر میمونه بی اونکه پای کسی وسط باشه

من خیلی به این موضوع فکر نمیکنم،چون شوهر خواهر خودم و دیدماگر خواهرم آشتی نکنه تا ماهها قهر میمونه ب ...

اره منم فعلا چیزی ازش ندیدم ک بخام تهمت بزنم بهش وقتی ک خوبیم همیشه بامنه با اینکه دوریم میدونم کجاست و اینا همیشه در حال تماس تصویری هستیم

بعد خاهرت چیکار میکرد ؟ طولانی ترین قهرشون چقذ طول کشید؟

حالا به هیچ چیز دیگه ای کار ندارم که سرش گرمه اونجا یا نه ولی به هرچی که شک نداری به دوست داشتنش حتما شک کن این آدم اگر از ته قلب دوست داشت نهایتش یکی دو روز ازت میتونست بی خبر باشه زندگی با آدم خودشیفته خیلی سخته

اره منم فعلا چیزی ازش ندیدم ک بخام تهمت بزنم بهش وقتی ک خوبیم همیشه بامنه با اینکه دوریم میدونم کجاس ...

خواهرم طاقت نمیاره،حدود یک ماه،خواهرم پیش قدم میشه

بخاطر بچه هاش

اما خب این رفتارش واقعا آزارش میده

همه چی ش خوبه جز این رفتار

دختر دوست خواهرم با شوهرش رفتن آلمان برای کار وزندگی بعد از چندوقت جداشدن بچه هم نداشتن میگفتیم دختر ...

🤣😂 وای خدا

برده جنسی چیع

اتفاقا منم گاهی میگم اونجا آدم طلاق بگیره خیلی بهتره چون اونجا میتونی خیلی پیشرفت کنی و من زبانمم الان خوبه چه برسه بخام برم اونجا

حالا به هیچ چیز دیگه ای کار ندارم که سرش گرمه اونجا یا نه ولی به هرچی که شک نداری به دوست داشتنش حتم ...

اره شگ کردم ب دوست داشتنش

خواهرم طاقت نمیاره،حدود یک ماه،خواهرم پیش قدم میشه بخاطر بچه هاشاما خب این رفتارش واقعا آزارش میدههم ...

تو عقد هم اینجوری بود شوهرش ؟ وقتی قهرن تو یه خونه نیستن مکه؟

تو عقد هم اینجوری بود شوهرش ؟ وقتی قهرن تو یه خونه نیستن مکه؟

بله تو عقد هم اینجوری بود منتهی خواهرم به ما نگفت

چرا تو یه خونه ن ،بی ادبی های رفتاری ش با خواهرم بچه هاشون و آزار میده و بخاطر اونا خواهرم کوتاه میاد

شوهر منم قهر میکنه منم دیگه برام اهمیتی نداره قهراش،میرم خودم اشتی میکنم میگم تو پرنسسی میخام برات ر ...

کاش شوهر منم نزدیک بود بخدا اصلا زن قهرو نیستم نزدیک بود باهاش حرف میزدم

این اونبر دنیاس بلاکمم میکنه من خیلی اذیت میشم هیچ راه ارتباطی نداریم

بله تو عقد هم اینجوری بود منتهی خواهرم به ما نگفتچرا تو یه خونه ن ،بی ادبی های رفتاری ش با خواهرم بچ ...

من وقتی قهریم از بس حالم بد میشه همه میفهمن مخصوصا مادرم حیلی زرنگه قشنگ میفهمه از چهره ام

هی نمیدونم چیکار کنم 😭☹️

دخترجون به این ادم هیچ اعتباری نیست حتی اگه سرش جایی گرم نباشه و بشما متعهد باشه وقتی یه ماه می تونی دور شما رو خط بکشه و ارتباط نداشته باشه یعنی خیلی غد و یکدنده است خودبرتربینی داره و متکبر ه زندگی با این ادم فقط روح و روان آدمو نابود می کنه شما الان چون دوستش داری داری تحمل می کنی امان از روزی که کاسه صبر لبریز بشه مگه ادم چند بار زندگی می کنه که وقتشو بزاره برای اصلاح شخصیت دیگران ؟...حواستو جمع کن یه تصمیم عاقلانه بگیر فقط صرف اینکه الان دوستش داری و می خوای بری خارج زندگیتو حروم نکن...موفق بلشی

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍