2777
2789
عنوان

یسالع عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 129 پست
اره منم میگم قهرامون باعث نشه بره سمت کسی خب بلاخره مرده دعا کن فقد برام خاهر

نه بابا، اینجوری هام نیست،مردها اگر بخوان برن دنبال کسی ۴ زن هم داشته باشن میرن،اگرم نخوان سالها مجرد بمونن نمیرن

فکرت و خراب نکن

انشاالله مشکلاتت ون حل میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم خوبیایی خودشو داره اما وقتی اینجوری میکنه همه خوبیاش کم رنگ میشن برام و ما راه دوریم اون ...

زودترعروسی کنین برو اونور اگه بهتر شد چه بهتر وگرنه جدا شو .حداقل تو یه خونه باشی میتونی خودت اشتی کنی

نه بابا، اینجوری هام نیست،مردها اگر بخوان برن دنبال کسی ۴ زن هم داشته باشن میرن،اگرم نخوان سالها مجر ...

باشع مرسی عزیزم ممنون بابت اینکه وقت گذاشتی

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

زودترعروسی کنین برو اونور اگه بهتر شد چه بهتر وگرنه جدا شو .حداقل تو یه خونه باشی میتونی خودت اشتی ک ...

اره اما اینبار حیلی بد باهام بحث کرد بخدا همش حس ناکافی بودن بهم میده یجوری رفتار میکنه قهر میکنه انگار من چقذ زن بدیم براش

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

مردی که قهر میکنه مرد نیست که!!!

جدا شو عزیزم منم همسر سابقم همین مدلی بود مدام باید ناز میخریدم جامون برعکس شده بود

تازه اون مودی هم بود یه روز عالی بود یه روز بی دلیل بق میکرد 😑 حالا من باید به این فکر میکردم ک دلیلش چیه واقعا! ؟

طلاق بگیر خداروشکر عقدی

من بچه هم دارم و جدا شدم خداروشکر

خیلی سخته تو زندگی جاتون برعکس باشه تا ی حدی طاقت میاری بعد منفجر میشی یا کم کمش روانی میشی!!!

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

فقط بخاطر قهر کردن جدا سدی؟

بخاطر خیلی چیزا....

اما همه اینا خورد خورد جمع میشن بعد یهو با شکستن یه لیوان جدا میشی!!!

حرفمو میفهمی؟!

اینکه بگی حالا چ اشکال داره هر بار من میرم آشتی هر بار داری غرورت له میکنی و میگذره

اینکه هر بار برات اخم کنه و ندونی چ مرگشه با اینکه آخرش آشتیه اما باز میشه ی عقده برات

اینکه باهات سرد رفتار کنه و نادیدت بگیره باز ی عقده دیگه و کم کم کم میشی پر از کینه و عقده و باروت و منتظری یهو منفجر شی

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

بخاطر خیلی چیزا.... اما همه اینا خورد خورد جمع میشن بعد یهو با شکستن یه لیوان جدا میشی!!! حرفمو میفه ...

درسته ،شوهر من سرد رفتار نمیکنه خوش اخلاقه بیشتر دعواهارم من شروع میکنم ولی اون قهر میکنه.من زود عصبانی میشم متاسفانه اونم کشش میده باد میکنه قهر میکنه