2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 23 پست
انشالله ک باردار باشی و زودی دامنت سبز بشه من دوناه قبل بارداری شروع کردم چکاب اینا دادم دکترم بهم ا ...

عزیزمم خداحفظش کنه متاسفانه من خیلی کم اراده ام توی گرفتن رژیم و تحرکم کمشدع باید ورزش شروع کنم

عزیزمم خداحفظش کنه متاسفانه من خیلی کم اراده ام توی گرفتن رژیم و تحرکم کمشدع باید ورزش شروع کنم

دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

منم ی بار سقط داشتم ۱۹ هفته سال پیش

اینبار کلی مراقب بودم

الانم ۱۹ هفته ام تا خدا چی بخاد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد منم ی بار سقط داشتم ۱۹ هفته سال پیش اینبار کلی مراقب بودم ال ...

اره واقعا باید شروع کنم منم رژیم و ورزش رو

ان شاالله بسلامتی بغلش کنیییی 😍😍😍🥺

همون خودم تخمکام خیلی ضعیفه

تغذیه مراقبت کن روزا یکی دوساعت پیاده روی کن تو خونه اهنگ بزار برقص حتما نباید باشگاه بری ک

تخم کتان و تخمه کدو از اولین روز پریود تا ۱۴ روز هر روز یک قاشق بخور

۱۴ روز دوم تمخه افتابگردان وکنجد بازم هر کدوم روزی یک قاشق

تخم مرغ محلی کره و روغن محلی استفاده کن کاچی با ادویه های گرم خیلی خوبه

مرغ وخروس محلی بلدرچین اینا خیلی خوبن

فقط تخمک نیس اسپرمم باید قوی و بالغ باشه

من برا تخمک اووبست برا فعالیت تخمدان فرتیل اید

شوهرمم برا تقویت اسپرم فرتیل اید اقایوون استفاده کردیم

وستامبن های ای و دی و فولیک اسید زینک اینا هم مهمن

اره گلم

گلم بهترین پیشنهادی که واست دارم بیخیال باش و تغذیه ت رو درست کن و در کل بسپار به خدا

من بعد دوسال دقیقا ماهی که بیخیال همه چی شدم باردار شدم

همون ماه لتروزول وکلومیفن رو باهم میخوردم،تقویتی هم میخوردم

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

تغذیه مراقبت کن روزا یکی دوساعت پیاده روی کن تو خونه اهنگ بزار برقص حتما نباید باشگاه بری ک تخم کتا ...

منو شوهرمم دقیقا همین دارو هارومصرف کردیم،شوهرم ویتامین سی هم میخورد

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

معلوم میشه الان ؟؟؟

شاید

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )