2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 24 پست
انشالله ک باردار باشی و زودی دامنت سبز بشه من دوناه قبل بارداری شروع کردم چکاب اینا دادم دکترم بهم ا ...

عزیزمم خداحفظش کنه متاسفانه من خیلی کم اراده ام توی گرفتن رژیم و تحرکم کمشدع باید ورزش شروع کنم

عزیزمم خداحفظش کنه متاسفانه من خیلی کم اراده ام توی گرفتن رژیم و تحرکم کمشدع باید ورزش شروع کنم

دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

منم ی بار سقط داشتم ۱۹ هفته سال پیش

اینبار کلی مراقب بودم

الانم ۱۹ هفته ام تا خدا چی بخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد منم ی بار سقط داشتم ۱۹ هفته سال پیش اینبار کلی مراقب بودم ال ...

اره واقعا باید شروع کنم منم رژیم و ورزش رو

ان شاالله بسلامتی بغلش کنیییی 😍😍😍🥺

همون خودم تخمکام خیلی ضعیفه

تغذیه مراقبت کن روزا یکی دوساعت پیاده روی کن تو خونه اهنگ بزار برقص حتما نباید باشگاه بری ک

تخم کتان و تخمه کدو از اولین روز پریود تا ۱۴ روز هر روز یک قاشق بخور

۱۴ روز دوم تمخه افتابگردان وکنجد بازم هر کدوم روزی یک قاشق

تخم مرغ محلی کره و روغن محلی استفاده کن کاچی با ادویه های گرم خیلی خوبه

مرغ وخروس محلی بلدرچین اینا خیلی خوبن

فقط تخمک نیس اسپرمم باید قوی و بالغ باشه

من برا تخمک اووبست برا فعالیت تخمدان فرتیل اید

شوهرمم برا تقویت اسپرم فرتیل اید اقایوون استفاده کردیم

وستامبن های ای و دی و فولیک اسید زینک اینا هم مهمن

اره گلم

گلم بهترین پیشنهادی که واست دارم بیخیال باش و تغذیه ت رو درست کن و در کل بسپار به خدا

من بعد دوسال دقیقا ماهی که بیخیال همه چی شدم باردار شدم

همون ماه لتروزول وکلومیفن رو باهم میخوردم،تقویتی هم میخوردم

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

تغذیه مراقبت کن روزا یکی دوساعت پیاده روی کن تو خونه اهنگ بزار برقص حتما نباید باشگاه بری ک تخم کتا ...

منو شوهرمم دقیقا همین دارو هارومصرف کردیم،شوهرم ویتامین سی هم میخورد

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

معلوم میشه الان ؟؟؟

شاید

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )

شما چقدر طول کشید باردارشین

تاپیکام هس،امیدوارم به کارت بیاد