2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من این ماه کلومیفن خوردم

سونو ک رفتم روز ۱۴سیکل هیچ فولیکول بالغی نداشتم

الان ۲۰ سیکلم و تکرر ادرار دارم طوری ک هی شبا پامیشم از خواب امکان بارداریم هست یا از یه چیز دیگه ایه اینطوری شدم امکانش هست با نبودن فولیکول بالغ باردار شد😕🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بی بی چک بزن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )

قرص اوابست داده بهم متاسفانه تازگیا خیلی تنبل شدم

انشالله ک باردار باشی و زودی دامنت سبز بشه

من دوناه قبل بارداری شروع کردم چکاب اینا دادم دکترم بهم اوابست و فرتیل اید داده بود کنارش مولتی ویتامین ویتامین دی و اسید فولیک هم میخوردم

چن ماهی ورزش کردم من تمرین دراب میرفتم

جونم برات بگه مراقب خورد و خوراکمم بودم قند مصنوعی فست فود اینا

با اقدام اول هم باردار شدم

من سینال اف زدم این ماه پنج تا ولی باردار نشدم متاسفانه تو مشکلتون چیه

عزیزم ان شاالله ب زودی مامان بشی

۵ماه پیش ی سقط داشتم خود ب خود افتاد

الانم فولیکل بالغ ندارم با وجود قرص کلومیفن 🥲🥲