2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روز بعد عمل دارم استرس گرفته وجودمو بعد عمل اذیتش خیلیه؟چند روز نمیتونم کار کنم؟دکترم گفت دور ...

ایی عزیزم، منم شب قبل از استرس خوابم نبرد، انقدر بی حسی و مخدر بهت میزنن تا چند روز انگار تو خواب و بیداری هستی، دردم که اصلا نداره فقط وقتی به هوش میای انگار سنگینی زیادی رو بینیته همین، یه هفته اولم مطلقا استراحت کن، بعد یه هفته کارهای ساده و سبک رو میتونی شروع کنی ولی سرت رو زیاد پایین ننداز، برا من فقط تا دو روز اولی که تامپون بود تو بینیم اذیت میشدم همین

ایی عزیزم، منم شب قبل از استرس خوابم نبرد، انقدر بی حسی و مخدر بهت میزنن تا چند روز انگار تو خواب و ...

مشکلم همین سر پایین انداختنه کارم باعث میشه خیلی سرم پایین باشه به دکتر گفتم میگه افتاده نمیشه ولی خودم میترسم

. در میان نبرد زندگی تو نقطه ی امن منی🤍 .

مشکلم همین سر پایین انداختنه کارم باعث میشه خیلی سرم پایین باشه به دکتر گفتم میگه افتاده نمیشه ولی خ ...

والا باید پیرو هرچی باشی که دکترت میگه، ولی خب از هرکی شنیدم سر پایین انداختن خطرناکه، ناخن کاری؟