2777
2789
عنوان

بگین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 69 پست
الهی عزیزم 😔بچه ها وقتی چن دسته میشن ازینکارا میکنن دخترم با دختر همسایه خوش و خرم بازی میکنه اون ی ...

😁😁 منم این کار رو می کردم 😁

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
جاریم طبقه بالامهمون داشت وبچه هاش اونجاسرگرم بودن،هرازگاهی میومدن پایین ولی پسرمو تو بازیشون راه نم ...

خب با مادر شوهرت سرگرمش میکردی.تی وی شبکه پویا بازی با گوشی.این چیزا پیش میاد بین بچه ها همه چیز همیشه بین بچه ها خوب پیش نمیره.دو ساعت سرگرم‌میشدین تا همسر تشریف بیارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسالشه،به شوهرم گفتم این همه همسایه دور وبرمونه،تو مجتمعیم،منم خونه شماحوصلم سرمیره به جای اینکه برم اونجابشینم جلوتلویزیون باکلی لباس،همینجا راحت لم میدم،کارامم میکنم،قبول نکرد،منم چون کمکم کرده بود رفتم که ناراحت نشه

بچه های جاریم همیشه باپسرم بازی میکردن تازه اونو به زورمیبردن خونشون همیشه اما دیشب خیلی اعصابم خوردشد،دلم واسش سوخت.هی دعواش میکردم میگفتم نرو دنبالشون ولی خب بچس متوجه که نمیشه

آدرس بده بیام بزنمت 😤

😁😁😁 خب گاهی به خودم حق می دم ، من درس داشتم فکر کنم اول دبستان بودم می رفتم خونمون دنبالم پسرعم‌وم که خونه ی مادربزرگم بود هم میومد ، کاش درک کنیم که این دو تا خونه مثلا خونه ی جاری استارتر با مادرشوهرش دو تا خونه و زندگی کاملا جداست و نباید وقتی میای خونه ی مادربزرگ مزاحم اونا هم بشی . 

بعد پسر عموم حقش بود ، از بس زن عموم با زبونش به خاطر دفاع از بچش اذیتم کرد 😁😁😐

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

دیدم تنهاس باخواهرشوهرام رفتیم بیرون واسش خوراکی خریدیم برگشتیم خونه تاخواست خوراکیش وبخوره یکی ازبچه های جاریم اومدپایین به زور خوراکیش وگرفت خورد

دیدم تنهاس باخواهرشوهرام رفتیم بیرون واسش خوراکی خریدیم برگشتیم خونه تاخواست خوراکیش وبخوره یکی ازبچ ...

چه پرو 

دنیا دیگه مثل من نداره  نداره ونمیتونه که بیاره