2777
2789
عنوان

بگین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 69 پست
كدوم دكتر رفتين؟!؟كجا عزيزم بازيه بچه ها با هم خيلي خيلي خوبه دو صورتي كه بازي كنن و گاهي دعوا كنن ...

دکتر یکی از استادام بودن ...

برای مثال گفتم ینی تا این حد دلم میخاد بچم همبازی داشته باشه😂😂

بهش گفتم توخونه خودم مینشستم سنگین تربودم. حالا امشب خونواده شوخرمو جاریام خونمون دعوتن، دلم میخوادب ...

عزیزم جم کن اصلا خونه هم با ۲۰ تا مهمون شلوغ میشه.کوچولو خودتم حسابی بزار بازی کنه تا وقت مهمونی خسته بشه و شلوغ نکنه که اونا هم هیجان زده بشن.یا بفرست خونه امسایه با دوستش بازی کنه.اینطوری دلتم خنک میشه.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بچه هاش خیلی پرو وبی ادبن، فقط من نمیگما واقعا همینجورن حتی خونواده شوهرم از دستشون عاصین.شوهرمم همش اصرااار که بچمون تنهاس وببریم پیش اونا،منم فقط واسه بچم رفتم که اینجوری شد،به شوهرم گفتم ازاین به بعدهرجارفتی منو دنبال خودت نکشون

دخالت مادرا در دعوای بچه ها بدترین کاره

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
عزیزم حالا می خوای چه کار کنی؟ به خاطر این که دو تا بچه با هم قهر کردن با فامیل شوهرت قطع رابطه کنی؟ ...

حرف شمادرست،من باهیچ کدومشون مشکلی ندارم،گفتم امشبم همشون اینجا دعوتن،اخه هرموقع پسرم میره پیششون اونا اسباب بازیای شکسته وخرابشون ومیذارن جلوش،درصورتی که بچه من خیلی ارومه واونا شر.ولی هرموقع اومدن اینجا خودشون میرن سرکمدوسایلای بچم وهرچی بخوان برمیدارن و وقتی میرن انگارخونمون زلزله اومده. خونواده شوهرم هم یکی دوسال اول همش غذاهای مونده شون ومیاوردن جلومون تازه اصرار میکردن بخورین که نمونه،با اینکه دوتا دخترمجرد بزرگ توخونه داره، تااینکه یکی دوبار دیگه غذاشون ونخوردم تافهمیدن.همشم خودشون زنگ میزنن بیاین اینجا

حرف شمادرست،من باهیچ کدومشون مشکلی ندارم،گفتم امشبم همشون اینجا دعوتن،اخه هرموقع پسرم میره پیششون او ...

عزیزم اونا بد نیستن. فقط با شما فرق دارن. این رو فکر کنم باور کنید خیلی به آرامش می رسید. دوستتون دارن. تو زندگیتون موش نمی دوانن. باهاتون صمیمی هستن. بچه تون همبازی داره. شوهرتون توی کارهای خونه کمک می کنه. 

خب اینا همه نکات مثبته.
چرا حالا منفی ها رو می بینی؟ اگه اسباب بازی داره که فکر می کنید صلاح نیست دیگران باهاش بازی کنن خب از جلوی دستشون بردارید. ولی با دو تا بچه فسقلی لج بازی که ندارید. بچه ها خودشون بهتر از هرکسی از پس خودشون برمیان. حالا بچه شما کوچیک تره یه کم بینشون مظلومه. اصلا هم مهم نیست. مهم اینه که بچه تون همبازی داره و تنها نیست. فکر می کنم زیادی سخت می گیرید.

اخه بچه هاش خیلی پرو وبی ادبن، فقط من نمیگما واقعا همینجورن حتی خونواده شوهرم از دستشون عاصین.شوهرمم ...

به نظرم بهتره کمک کنی پسرت خودش تصمیم گیری کنه چون دقیقا توی جامعه از این آدم ها زیاده