2777
2789
عنوان

بگین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 69 پست

ب هییچ وجه نباید اینجور مواقع ناراحت شد بچه من همش تنهاس با ی دکتر مشورت کردم ک ایا خوبه؟؟گفت بچت شخصیتش شکل نمیگیره بااید علاوه براینکه خودت باش بازی کنی و پدرش با بچه اا حتما بازی کنه😔

الان فقط طوری شده حاضرم ببرم بچه ها بزننش ولی بفهمه جامعه چجوریه و....رفتار کردن با همسناش و...رو یاد بگیره😔

دیدم تنهاس باخواهرشوهرام رفتیم بیرون واسش خوراکی خریدیم برگشتیم خونه تاخواست خوراکیش وبخوره یکی ازبچ ...

بیچاره ، خب بینشون یه جوری تقسیم می کردی که نه سیخ بسوزه نه کباب

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بگم بقیه اشو شما ناراحت شدی رفتی خونه اتون شوهرتونم ناراحته که چرا رفتی خونه؟

یا اینکه وقتی شوهرت اوند خونه مامانش و شما باهم اومدی خونه دعواش کردی که چرا منو بردی انجا

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
من بگم بقیه اشو شما ناراحت شدی رفتی خونه اتون شوهرتونم ناراحته که چرا رفتی خونه؟ یا اینکه وقتی شوهر ...

دومی.اخه من باخونوادش هیچ مشکلی ندارم همیشه هم با احترام باهاشون رفتارکردم،ولی نمیدونم چرا مردا نمیفهمن،همش میگه توبا خونوادم مشکل داری که نمیری.با اینکه راهمون دوره هفته ای یبارمیریم

بهش گفتم توخونه خودم مینشستم سنگین تربودم. حالا امشب خونواده شوخرمو جاریام خونمون دعوتن، دلم میخوادبرم همه اسباب بازیای پسرمو جمع کنم نذارم اونا بازی کنن

دوسالشه،به شوهرم گفتم این همه همسایه دور وبرمونه،تو مجتمعیم،منم خونه شماحوصلم سرمیره به جای اینکه بر ...

تعجب میکنم اجازه میدین شوهراتون برا ریزترین مسایل زندگیتون تصمیم بگیرن😨😨😨😨

یعنی شما اختیار و اجازه نداری برا خودت تصمیم بگیری...جایی که دوست نداری و معذب هستی نری؟!!!!!!

مگه عصر برده داریه😨😨😨😨

ب هییچ وجه نباید اینجور مواقع ناراحت شد بچه من همش تنهاس با ی دکتر مشورت کردم ک ایا خوبه؟؟گفت بچت شخ ...

كدوم دكتر رفتين؟!؟كجا

عزيزم بازيه بچه ها با هم خيلي خيلي خوبه در صورتي كه بازي كنن و گاهي دعوا كنن إشكالي نداره حتي وسط دعواشونم نبايد برين 

ولي اينكه بچتون بيشتر دعوا كنه و بزننش در بلند مدت باعث افسردگي و گوشه گيري فرزندتون ميشه تو روابط اجتماعيش تاثير منفي ميزاره حتي اگه سنش كم باشه باعث ترسش ميشه اصلا اين كار اشتباست كه بچه بايد بره تجربه كنه تا اجتماعي بشه شما بايد شرايطي فراهم كنيد كه با بچه هاي همسن خودش بازي كنه و وقتي كه دعوا كردن و بچتون گريه كرد يا افتاد يا زدن همو بدون رفتار هيجاني و استرس و عصبانيت خيلي اروم بدون اينكه برين سمتش فقط بايد بگي با هم  دوست باشين دعواي كاره بده 

در صورتي كه وجود شما لازم شد بايد بدون بغل كردن و بلند كردن بچتون بگين بشين أسباب بازياشو بزارين جلوشون بگين حالا از اول باهم بازي كنيد 

حتي نبايد از كلماتي مثل كي بود اذيتت كرد ميكشم و اين حرفا بزنيد

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
بهش گفتم توخونه خودم مینشستم سنگین تربودم. حالا امشب خونواده شوخرمو جاریام خونمون دعوتن، دلم میخوادب ...

فقط ب خاطر اینکه خوراکیه رو خورده  خب اتفاقا برید زیاد خوراکی بگیرید بدید دستشون بگید دیروز یادم رفت برای شماهم بگیرم اون اتفاق افتاد امروز برا همتون گرفتم بخورید😍😍😍

عزیزم حالا می خوای چه کار کنی؟ به خاطر این که دو تا بچه با هم قهر کردن با فامیل شوهرت قطع رابطه کنی؟

یا فکر می کنی تقصیر شوهرته؟ اون مگه می دونسته دو تا بچه دو سه ساله می خوان با هم قهر کنن؟

از این اتفاقا فراوون بین بچه ها می افته. بچه شما هم مظلوم نیست که. اونم با یکی دیگه جور می شه یکی دیگه رو تو بازی راه نمی ده.

خواهر شوهرتم خانومی کرده با شما اومده بچه رو ببری بیرون بگردونی. دیگه یه بچه اومده قلدری کرده خوراکی بچه تو گرفته به اون بیچاره ها چه ربطی داره؟

بعدم آدم می ره یه جا (مخصوصا جای که هر هفته می ره) نباید نگاه کنه توی سفره چی می ذارن. باید بخوره تشکر کنه. شاید اونا هم حوصله پذیرایی نداشتن. شاید دلشون می خواسته لم بدن جلوی تلویزیون. پاگشات که نکردن. حالا شوهرت گفته چند ساعت برو اونجا. رفتی اومدی تموم شده رفته دیگه. چرا انقدر سخت می گیرید و دنبال حق و ناحق هستید؟ بابا سخت نگیرید. زندگی همین جوریش سخته.