2777
2789
عنوان

(تخیلی)

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست
این چرا تعلیق نمیشهدو ساله هر گوهی میخواد میخوره

شما که به اون میگی بی شعور چرا خودت عفت کلام نداری 😌

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

نی نی یار فقط منو دوست داره تعلیق کنه با بقیه کاری نداره

والا همه جا پارتی بازی شده

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما که به اون میگی بی شعور چرا خودت عفت کلام نداری 😌

عفت کلام رو با بیشعوری ایشون مقایسه میکنی.پس معلومه در جریان نیستی برو تاپیکاشو بخون

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

خب برو گمشو مشکل داری نیا تو تاپیک😐

باهاش بحث نکن خودش میره ادب هم خوب چیزی به تو میگه بیشعور بعد خودش فحاشی میکنه 😏

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

عفت کلام رو با بیشعوری ایشون مقایسه میکنی.پس معلومه در جریان نیستی برو تاپیکاشو بخون

من نمیشناسم ایشون و کاری هم ندارم چی هست اما شما که باهاش مخالفی میتونی گزارش بزنی و بگذری فحاشی واقعا کاره بچه گانه ای هست😌😌😌😌

خب برو گمشو مشکل داری نیا تو تاپیک😐

چشم جناب منتظر فرمان شما بودم

اسی واقعا یه آدم روانی به تمام معنایی پیشنهاد میدم بجای اینکه خودتو عذاب بدی بری تیمارستان بستری شی یا اگه خیلی عاشق له شدنی اینجا نیا چرت نبا برو وسط جاده خودتو یهو بنداز جلو یه تریلی اونوقت قشنگ مزه له شدنو واقعی بچش

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

باهاش بحث نکن خودش میره ادب هم خوب چیزی به تو میگه بیشعور بعد خودش فحاشی میکنه 😏

چقدر ساده ای تو

چرا همیشه ب له شدن فکر می کنی اسی؟ برام عجیبه

چون فتیش پا داره و مرد هست

چقدر ساده ای تو

خوندم تاپیک هاشو مسخره ست ولی بازم دلیل نمیبینم به این آدم حتی فحش بدم فانتزی مسخره شو هی میگه دیگه شما هم خوشت نیومد مثل من گزارش بزن برو با فحش دادن به این آدم چهره ی خودتون هم خراب میکنید 🌹🙏

اگر نی نی یار ببینه مشکل داره تعلیقش میکنه