iliyaa_a مدیر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 715 عنوان (تخیلی) | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 34 پست اگه یه روز تو پیاده رو جلوت تبدیل به مورچهبشم و متوجه بشی که هیچ راهی برای برگندوندن من به حالت قبل نیست و دوست ندارم به عنوان یک موچه گازی زندگی کنم، چیکار می کنی؟ امروز | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه_بانو100 عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 9480 چون فتیش پا داره و مرد هست آهااان. ممنون Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...
aaaaaaaaaaaa عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2722 خوندم تاپیک هاشو مسخره ست ولی بازم دلیل نمیبینم به این آدم حتی فحش بدم فانتزی مسخره شو هی میگه دیگه ... یعنی دو ساله نی نی یار نمیبینه؟ دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 1591 یعنی دو ساله نی نی یار نمیبینه؟ چرا خوندم متوجه شدم چی میگی ولی به نظرم فقط آدم باید گزارش بزنه این آدما رو هر چی بیشتر محلشون بذاری حتی با فحش دادن بدتر میشن عزیزمواقعا نمیدونم نی نی یار چرا ندیده یا تعلیق نکرده بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
aaaaaaaaaaaa عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2722 چرا خوندم متوجه شدم چی میگی ولی به نظرم فقط آدم باید گزارش بزنه این آدما رو هر چی بیشتر محلشون بذاری ... خیلی ممنون عزیزم.منم از این حرصم میگیره دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 1591 خیلی ممنون عزیزم.منم از این حرصم میگیره آره مسخره بود قبلی هاش تا حالا ندیده بودمش این مورچه بود تعجب کردم شما چرا اون حرف و زدی دیدم نه واقعا یه چیزی هست🙏🌹 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون