2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیایید از جذب داداشم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 85 پست

منکه فک کنم فقط چیزای خوبو دفع میکنم. 

ولی یه مدت ارزوم بود مهندس پزشک بیمارستان بشم و همش تو اولین شرکتی ک بعد فارغ التحصیلیم رفتم میگفتم من اینجا میمونم مگراینکه برم بیمارستان.. حتی خیلی جدی به مدیرمون گفته بودم ک میرم. حالا من هیچی سابقه کار نداشتم تازه کار اولم بود.. اصلا بیمارستان مگه میاد منو ک هیچیم بلد نیستم استخدام کنه.. بعد از ی سال توی سایت الکی شمارمو مشخصاتمو گذاشته بودم یهو یه مرد زنگ زد گفت من میخوام شمارو استخدام کنم تو بیمارستان دولتی.. واقعا رفتم تو ابرا. ولی بعد 2ماه کلا از هرچی کار بیمارستانه متنفر شدم.. ندید بدیدا روزی نبود ک یکی نیاد خواستگاری کنه ازم.. از مدیرا مهندسای بیمارستان تا حتی راننده سرویس.. والا هرروزم با مقنعه و تیپ ساده میرفتم ولی خب ی مسائلی پیش اومد دگ نرفتم. الانم 4ماهه بیکار دارم دق میکنم. اگه کار سراغ دارید معرفی کنید مهندسی پزشکی خوندم. 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموي همسرم دچار بيماري شده بودن سرطاني بود ك ناشناخته بود و حتي خارج از ايران مشخص نشد چيه ولي انقدر بدخيم بود ك دكتر گفت ٣ماه زنده ميمونن

ايشون باهمين قانون جذب خوب شد ٣ماه ١٠روز شده بود رفتن دكتر و تمام ازمايشات رو دوباره انجام دادن ك ديدن اصلا انگار بيماري وجود نداشته جوري بود ك دكترا گريشون گرفته بود..

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
یه سری دوستان میگفتن شاید پیش خودت فک میکنی ک برعکسش اتفاق میفته و بعدش واقعا میفته

شوهرمم همینو میگه..آخه شوهرمم چند وقتیه رفته تو قانون جذب خیلی اعتقاد داره

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

این تاپیک‌منه هرکی دوست داشت بیاد تا باهم یاد بگیریم و پیش بریم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1824303/کیا-به-قانون-جذب-اعتقاد-دارن-بیاین-باهم-باشیم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
چجوریع من تا حالا از قانون جذب استفاده نکردم.توضیح میدی برام؟؟

الان مثالشو زدم 

انسان زاده ي انديشه ي خويش است 

عاقبت همان خواهد شد ك ب ان مي انديشد 

مثلا تو توي فكرت بايد ب اين توجه كني ك من شوهرمو دوس دارم 

باهاش فلان كارو ميكنم 

در اينده اين زندگي رو با هم ميسازيم 

همشششش بايد مثبت فك كني راجبش و يه جورايي  تو رويا باهاش زندگي كني مطمئن باشد ك ب دست مياري 

بالا داستان ماشين خريدنمو گفتم بخون 

بايد با عشق و خوش بيني ب چيزي ك ميخواي بهش برسي فكر بكني

موافقم باهاش اما به دست آوردن باهاش خیلییییی سخته در حد کار شاق هستش

چرا؟ ینی خوشبین بودن و تصور اهداف اونقد سخته؟به نظر میاد برعکسش شیرین باشه و آدمو پر انگیزه کنه.البته میگم من هنوز تجربه چندانی ندارم فقط چندتا کتاب ازش خوندم