2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیایید از جذب داداشم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 85 پست
ووایییی قانون جذب عالیه پیشنهاد میکنم وویس های امیر شریفی رو گوش کنی تویی که جذب رو اعتقاد دارید م ...

منم ميخواستم براي جذب عشق 

ازدواج

سفارش بدم گرون بود ،،،، 

٤٠٠تومن 

شما چقدر هزينه كردي!!؟

كارما نيست شناسايي راز گل سرخ🌹   كار ماشايد اين است كه در افسون گل سرخ 🌹شناور باشيم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ميخواستم براي جذب عشق  ازدواج سفارش بدم گرون بود ،،،،  ٤٠٠تومن  شما چقدر هزين ...

هر دوره امیرشریفی ۱۴۰ بود 

من دوره اول و دوم رو گوش دادم ولی همین فایلایی که تو کانالش رایگان میذاره هم اگه ایمان بیاری و باورش کنی میتونه کلی زندگیتو تغییر بده

منم ميخواستم براي جذب عشق  ازدواج سفارش بدم گرون بود ،،،،  ٤٠٠تومن  شما چقدر هزين ...

نیازی ب هزینه نیس ویس های رایگاتشو هم گوش کنی جواب خیلی از سوالاتتو میگیری و میدونی چیکار کنی اتفاقا من عقیده داره یه سری جیزهای پایه رو بدون و دیگ خیلی ترو عی بیشتر یاد بگیری چون هرجی پیش میری انگار سختتر میشه تو به همونا عمل کنی هم نتیجه میگیری به تاپیکم سر بزن 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
چرا؟ ینی خوشبین بودن و تصور اهداف اونقد سخته؟به نظر میاد برعکسش شیرین باشه و آدمو پر انگیزه کنه.البت ...

نه ببین من خودم خیلی مطالعه وعمل کردم تو قانون جذب، به یه چیزها رسیدم امااااااااا با سختی، کلن همین مه تجسم کنی وجودت رو مثبت نگه داری وطی زمان بدست آوردنش سخته، تازه بعضی چیزا هم پیشت غیرممکنه یمدت انرژی میزاری نمیرسی نا امید میشی و باز دوباره از نو باید شروع کتی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چ عالی

اره حتي ماشين خريدنمو حتي از دست دادنشو همش به اين قانون بستگي داشت 

تو تصوراتم شوهرم ادم چند كاره بود ك خيلي تخص بود و خيلي غيرتي 

دقيقا همونم شد 

كاش يه شوهر بي رگ جذب ميكردم😂

نه ببین من خودم خیلی مطالعه وعمل کردم تو قانون جذب، به یه چیزها رسیدم امااااااااا با سختی، کلن همین ...

بله دقیقا اگر جذب اینقدر راحت بود الان ادما مشکلی نداشتن همه ب همه چی رسیده بودن باور قلبی به داشتن هدفی که فعلا ازت دوره سخته ولی اگر تلاش کنی به این باور برسی دیگ عیرممکنی برات نیس

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بروتوکانالاشون مجبورنیستی حتمابخری کتابارو

توسايتش هستم ولي اونجوري ك باخريد پكييجش 

اموزش پايه ب پايه ست وكلا خيلي زودتر به نتيجه ميرسي 

و مشاوره و اينام خودشون هستن 

كارما نيست شناسايي راز گل سرخ🌹   كار ماشايد اين است كه در افسون گل سرخ 🌹شناور باشيم.