الان هم میشه. ولی اگه تازه عقب انداخته باشی ممکنه جوابش منفی بشه. صبح ادرار غلیظ تره اگه مثبت باشه، احتمال اینکه نشون بده بیشتره. اما اگه چند روز هست (مثلا ۶ روز) که عقب انداختی الان هم باید خوب جواب بده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان حدود ۵ روزه عقب انداختم تا الان هم خودمو کشتم که صبر کردم. اگه منفی باشه خیلی ناراحت میشم دع ...
من روز پریودیم گذاشتم، منفی نشون داد... دقیقا شنبه صبح بود...تا چهارشنبه خودم رو به زور نگه داشتم، صبح چهارشنبه دوباره گذاشتم مثبت شد. با یه هاله کم رنگ. خوب اگه عجله داری یکی الان بذار ...ایشالا مثبت نشون بده...اگه نبود فردا صبح هم امتحان کن
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
اخ سري قبلم مثبت شد رفتم دكتر گف هورمونات بهم ريخته پاشو برو حامله نيسي
سرخورده شدم خواهرررر😭
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
چ صبری دارین شمااا...این تستم مال 5 روز قبل از پریودیههههه تازه فردا موعدمه
برا منم اينطوري بود فعلا ٣رروز مووونده