2777
2789

من چندماهه درحال اقدامم اما هیچی نشد . هربار هم تا یکی دوروز عقب انداختم زودی بی بی چک استفاده کردم و منفی شده و یکی دوروز بعدش هم پریود شدم . واسه همین ایندفعه ۵ روزه عقب انداختم هنوزم دودلم که بی بی چک استفاده کنم . میترسم بازم ضدحال بخورم و ناراحت شم از منفی بودنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالاااااا که سالم بغل میگیریش .برام دعا کن.میگن دعای باردارا خیلی گیراست

برات دعا کردم..برای تک تک کسایی که تووی این تاپیک نی نی می‌خوان... ایشالا خدا دامن شما رو هم سبز کنه..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
برات دعا کردم..برای تک تک کسایی که تووی این تاپیک نی نی می‌خوان... ایشالا خدا دامن شما رو هم سبز کنه ...

مرسی عشق ممنونننننم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
بیشتر ببینید
بچه جواب آزمایش بارداری رو چند روزه میدن؟؟؟؟

به من ۳۰ دقیقه ای آزمایشگاه جواب داد. بهش گفتم عجله دارم، اگه زود جواب نمی‌دید برم یه جای دیگه...

خوب اگه می‌ترسی الان منفی بشه و برات اعصاب خوردی داره، فردا صبح بذار....ایشالا مثبت باشه و بیای خبرش رو به ما هم بدی...

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
بد ب دلت را نده اجی..ایشالا ک بارداری منم یک شنبه تست میزنم اگه مثبت شد میرم واسه از

تورو خدا دعا كن برام خواهري

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بیشتر ببینید