2777
2789

الان هم میشه. ولی اگه تازه عقب انداخته باشی ممکنه جوابش منفی بشه. صبح ادرار غلیظ تره اگه مثبت باشه، احتمال اینکه نشون بده بیشتره. اما اگه چند روز هست (مثلا ۶ روز) که عقب انداختی الان هم باید خوب جواب بده.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان هم میشه. ولی اگه تازه عقب انداخته باشی ممکنه جوابش منفی بشه. صبح ادرار غلیظ تره اگه مثبت باشه، ...

من الان حدود ۵ روزه عقب انداختم تا الان هم خودمو کشتم که صبر کردم. اگه منفی باشه خیلی ناراحت میشم دعا کنید مثبت بشه

من الان حدود ۵ روزه عقب انداختم تا الان هم خودمو کشتم که صبر کردم. اگه منفی باشه خیلی ناراحت میشم دع ...

من روز پریودیم گذاشتم، منفی نشون داد... دقیقا شنبه صبح بود...تا چهارشنبه خودم رو به زور نگه داشتم، صبح چهارشنبه دوباره گذاشتم مثبت شد. با یه هاله کم رنگ. خوب اگه عجله داری یکی الان بذار ...ایشالا مثبت نشون بده...اگه نبود فردا صبح هم امتحان کن

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

وای من اقدام کردم ولی باید بصبرم تا پری بیاد .کاش نیاد.دعا کنید حامله بشم. ای خدا.

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
بیشتر ببینید

من دوباره امروز يكي گذاشتم با هاله بسيار كمرنگ

تورو خدا دعا كنين برام😥

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بیشتر ببینید
من دوباره امروز يكي گذاشتم با هاله بسيار كمرنگ تورو خدا دعا كنين برام😥

خب مثبت بوده دیگه.مبارکه

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
بیشتر ببینید

چند روز از موعدت میگذره اجی😍

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
خب مثبت بوده دیگه.مبارکه

اخ سري قبلم مثبت شد رفتم دكتر گف هورمونات بهم ريخته پاشو برو حامله نيسي

سرخورده شدم خواهرررر😭

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بیشتر ببینید
چند روز از موعدت میگذره اجی😍

حالا مونده سه رووز

بیشتر ببینید
چ صبری دارین شمااا...این تستم مال 5 روز قبل از پریودیههههه تازه فردا موعدمه

برا منم اينطوري بود فعلا ٣رروز مووونده

بیشتر ببینید

صب زود ادرار غليظه بهتر نشون ميده

من در طول روز اب فرصت نكردم بخورم و چون بيرون كار داشتم دستشويي هم نرفتم ٣بعد از ظهر زدم نشون داد

گر جان به جان من كني جان و جهان من تويي👶🏻👪