سلام خانما یه پسر بلوچ ازم خوشش اومده برای دوستی پسر بدی نیست روشنفکر و منطقیه حمایتگر
تا اینجا بدی ازش ندیدم اخلاق گند منم تحمل میکنه حتی خانوادمم نمیتونن تحمل کنن خیلی صبوره و آرومه میگه تو ام پشتم نباشی همه جوره پشتتم لحظه شماری میکنه دانشگاه خوب قبول بشم همش پیگیر درسمه
اما دست خودم نیست از مردای بلوچ میترسم میگن زن میزنن چند همسری ان محدود میکنن آدمو از وقتی اون فیلمه رو هم دیدم شبی که ماه کامل شد و بدتر میترسم اینم بگم میخوان بیان مازندران زندگی کنن
مرسی گلم حتما این کار و میکنم اتفاقا از عمد همش تحریکش میکنم گاهی آبرو ریزی میکنم ولی جز مهربونی چیز ...
نه از عمد تحریکش نکن اینم کار درستی نیست فقط زمان بزار که بشناسیش و تفاوتهارو ببینی با خانوادش رفت و امد داشته باش سریع عقد و عروسی نگیر مدت طولانی نامزد باش که با خونواده و خودش اشناشی و فرهنگشونو ببینی و بعد تصمیم بگیری
من از بلوچ ها جز خوبی و چشم پاکی و مهربونی چیزی ندیدم شاید هم اقبال من بلند بوده و ادمای سر راهم ادمای خوبی بودن به هر حال پنجتا انگشت مثل هم نیستن انشاالله اتفاقهای خوب برات بیوفته
لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو میبینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
بلوچها بد نیستن بعضیاشون خیلی هم خوبن چشم پاکن ناموس بقیه رو ناموس خودشون میدونن ولی خوب بود هم دا ...
خیلی چشم پاک و صبور و مهربونه مادرشم واقعا خانومه
وضعشون خوبه با دین هم مشکلی نداریم
حتی آشناییمون سر مزاحمت و فحاشی به یه دختر بود یکی به پوشش دختر گیر داد بهش حرف بدی زدی این آقام باهاش درگیر شد گفت مرد نیستی تو خجالت نمیکشی دوست داره اینجوری میپوشه به تو چه بی شرف ...