2777
2789
عنوان

پسر بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 100 پست
ولی تک و توکی وجود داره که زیاد زن بگیرناما طرف ما خیلی عاشقانه ازدواج میکنن و خداروشکر خوشبختن و ب ...

امیدوارم این رسم توشون ریشه کن بشه و به فکر زن و بچه خودشون باشن

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خیلی زنشونو دوست دارن حتی میگیم مثلا این طرفای فارس اینا زنشونو میزنن اما بلوچ سر زن غیرت داره ...

من فک میکردم بلوچا زن میزنن

یه بار براش تعریف کردم دوستم پدرش کتکش زده بود اونم بد اصلا باورش نمیشد میگفت چجوری دلش اومده و فلان آدم باید بچشو اونم دخترشو نازشو بکشه قشنگ معلوم بود حالش گرفته شد

منم با یکی ازدواج کردم که خصوصیات بلوچها رو داره اینها اگه عاشق بشن دنبال زن دیگه نمیرن یکسری خصوصیا ...

نمیدونم واقعا خیلی خوبه تا اینجا خانوادشم خوبه بدی ندیدم تا اینجا وضعشونم خوبه اخلاق و مسخره بازیای منم تحمل میکنه

نه از عمد تحریکش نکن اینم کار درستی نیست فقط زمان بزار که بشناسیش و تفاوتهارو ببینی با خانوادش رفت و ...

مرسی بابت حرفات عزیزم حتما طولانی مدت آشنا میشم باهاش

نمیدونم واقعا خیلی خوبه تا اینجا خانوادشم خوبه بدی ندیدم تا اینجا وضعشونم خوبه اخلاق و مسخره بازیای ...

اگه تو شکی و میدونی اگه بهت ثابت بشه پسر خوبیه ازدواج میکنی چند وقت باهاش بمون رفت و امد کن اگه چیز بدی دیدی ردش کن

[QUOTE=423045073]ببین تو خانوادشون فرهنگ چند همسری هست یانه؟؟ مثلاً پدرش یا برادرش دوتا زن داشته باشه یا خواهرش با اتفاقا بهش گفتم میگن بلوچا چند تا زن دارن گفت من واقعا دور برم ندیدم چند تا زن داشته باشن اونم تو این زمانه اما گفت تو طرف ما همچین چیزی نیست اما تو شهر هستن بین کسایی که آشنان همسایه و ...

اگه تو شکی و میدونی اگه بهت ثابت بشه پسر خوبیه ازدواج میکنی چند وقت باهاش بمون رفت و امد کن اگه چیز ...

خیلی نگرانم همین کار و میکنم طولانی مدت آشنا میشم خانوادش که زن دوم اینا ندارن تا اینجا ولی میترسم عوض بشه

فردا بره هوو بیاره سرم با هزار تا بهونه هم خودشو آتیش میزنم هم خانوادشو هم زنشو