2777
2789
عنوان

پسر بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 100 پست
عزیرم بلوچ ها ادم های درست و شریفی هستن مرداشون بشدت چشم پاک و متینن تا جایی من برخورد داشتم ولی قط ...

مرسی گلم حتما این کار و میکنم

اتفاقا از عمد همش تحریکش میکنم گاهی آبرو ریزی میکنم ولی جز مهربونی چیزی نمیبینم ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته بی ذوقن

هست تو هر خانواده ای دیدی بعضیا انق خشک بی ذوقن من خودمم بلوچم و دیدم خانواده پدریمو فق حرف از حجاب و حرف از اخرت میزنن خیلی خشکن حتی دختراشون

ولی دیدم بعضی جاها انقدددد سرخوشن انقد باهاشون خوشمیگذره تو لحظه زندگی میکنن ک کیف میکنم

My heart is, and always will be, yours.

ببخشیدا ولی همه که مثل هم نیستن خوب وبدتوهرقومی هست قرار نیست همه به یه چوب بسوزن مثلااگه ینفرتوفارس ...

گفتم که همه جا خوب و بد داره ولی خب ایشون نظر میخواستن منم گفتم که فرهنگشون فرق داره

مرسی گلم حتما این کار و میکنم اتفاقا از عمد همش تحریکش میکنم گاهی آبرو ریزی میکنم ولی جز مهربونی چیز ...

نه از عمد تحریکش نکن اینم کار درستی نیست فقط زمان بزار که بشناسیش و تفاوتهارو ببینی با خانوادش رفت و امد داشته باش سریع عقد و عروسی نگیر مدت طولانی نامزد باش که با خونواده و خودش اشناشی و فرهنگشونو ببینی و بعد تصمیم بگیری

من از بلوچ ها جز خوبی و چشم پاکی و مهربونی چیزی ندیدم شاید هم اقبال من بلند بوده و ادمای سر راهم ادمای خوبی بودن به هر حال پنجتا انگشت مثل هم نیستن انشاالله اتفاقهای خوب برات بیوفته

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
بلوچها بد نیستن بعضیاشون خیلی هم خوبن چشم پاکن ناموس بقیه رو ناموس خودشون میدونن ولی خوب بود هم دا ...

خیلی چشم پاک و صبور و مهربونه مادرشم واقعا خانومه

وضعشون خوبه با دین هم مشکلی نداریم

حتی آشناییمون سر مزاحمت و فحاشی به یه دختر بود یکی به پوشش دختر گیر داد بهش حرف بدی زدی این آقام باهاش درگیر شد گفت مرد نیستی تو خجالت نمیکشی دوست داره اینجوری میپوشه به تو چه بی شرف ...

گفتم که همه جا خوب و بد داره ولی خب ایشون نظر میخواستن منم گفتم که فرهنگشون فرق داره

شما گفتی فرهنگشون مثل افغانی هاست درصورتیکه اینجوری نیست

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید  
خیلی چشم پاک و صبور و مهربونه مادرشم واقعا خانومه وضعشون خوبه با دین هم مشکلی نداریم حتی آشناییمون س ...

اهل کجاست و چه فامیلی هست عزیزم

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید  
مرسی گلم حتما این کار و میکنم اتفاقا از عمد همش تحریکش میکنم گاهی آبرو ریزی میکنم ولی جز مهربونی چیز ...

چقدر رو این جمله آبرو ریزی و روانی م تاکید میکنی

بعدا کار دستت میده

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
خیلی چشم پاک و صبور و مهربونه مادرشم واقعا خانومه وضعشون خوبه با دین هم مشکلی نداریم حتی آشناییمون س ...

ببین تو خانوادشون فرهنگ چند همسری هست یانه؟؟

مثلاً پدرش یا برادرش دوتا زن داشته باشه

یا خواهرش با مرد همسر دار وصلت کرده باشه

چون همشون رسم چند همسری ندارن

اما اگه داشتن نگران بشو چون دیدم خانواده پسر رو وادار به تجدید فراش کردن

ببین خیلی زنشونو دوست دارن حتی میگیم مثلا این طرفای فارس اینا زنشونو میزنن اما بلوچ سر زن غیرت داره ...

بلوچا وفادارن اونا که چند تا چندتا زن میگیرن.به زن و بچه هامون محرومیت و سختی میدن خودشون دنبال زن جدیدن گول نخور

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بلوچا وفادارن اونا که چند تا چندتا زن میگیرن.به زن و بچه هامون محرومیت و سختی میدن خودشون دنبال زن ج ...

ولی تک و توکی وجود داره که زیاد زن بگیرن

اما طرف ما خیلی عاشقانه ازدواج میکنن و خداروشکر خوشبختن و ب چیزی هم جز این فکر نمیکنن

خانواده هست تا خانواده

My heart is, and always will be, yours.