2777
2789
عنوان

پسر بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 100 پست
اتفاقا این پسر ام میگه چون دو رو نیستی و مهربونی خیلی خوشم اومده ازت من از عمد کاری میکنم بگه این رو ...

اگر میخواید رابطه رو جدی کنید با خانواده شون ارتباط برقرار کنید ،به شناخت میرسید.

مادرش خیلی زن خوبیه واقعا حتی بحث تربیت ام شد گفت من و زنی تربیت کرده که یاد داده با خانما چجوری برخ ...

منم با یکی ازدواج کردم که خصوصیات بلوچها رو داره اینها اگه عاشق بشن دنبال زن دیگه نمیرن یکسری خصوصیات دارند ولی خیلی آروم و مهربون هستند مادرشوهر و خانواده شوهرم خیلی محبت میکنند باز نظر خودت مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبن ولی خیلی فرهنگشون فرق داره فک نکنم بتونی کنار بیای

والا تا جایی که میدونم به فرهنگ و اینا اهمیت نمیده قراره با خانواده بیاین مازندران زندگی کنن قبل آشنایی با من حتی

مادرش خیلی زن خوبیه واقعا حتی بحث تربیت ام شد گفت من و زنی تربیت کرده که یاد داده با خانما چجوری برخ ...

اصلا بحثم با بلوچا نیستا

ولی بحث ازدواج خیلی فرق میکنه خیلی فکر کن خیلی تحقیق کن

خداشاهده یه خواستگارایی داشتم میرفتی تهش میدیدی برعکس چیزین که نشون دادن خیلی خیلی بشناسش بحث علاقه و منو تحمل میکنه رو ول کن

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️

ببین خیلی زنشونو دوست دارن حتی میگیم مثلا این طرفای فارس اینا زنشونو میزنن اما بلوچ سر زن غیرت داره نمیزنه اصلا مگر قضیه ناموسی باشه...

بلوچا ب وفاداری معروفن از چی میترسی

اگ روشن فکره ک دیگه عالی

اگ روشن فکر نبود نمیومد سمتت میرفت سمت قوم خودشون

احتمالا چون قوم خودشون بی ذوقن دختراش اومده سمت تو و دوست داره اینجوری زندگی کنه مهم اینه همینجوری پذیرفتت

My heart is, and always will be, yours.

آره این پسرم خیلی مهربونه از صداش مهربونی میریزه آروم و صبوره برعکس من که وحشیم

خب پس اگه قصدت ازدواجه ببین فرهنگ خانودشون چجوریه ، مثلا بین خانوادشون چند همسری رایجه یا نه

یا ببین رفتار پدرش با مادرش چجوریه

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم

دیدم که میگم

ببخشیدا ولی همه که مثل هم نیستن خوب وبدتوهرقومی هست قرار نیست همه به یه چوب بسوزن مثلااگه ینفرتوفارسابدباشه ماهم بگیم همه بدن اندکی تفکر لطفا

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید