2777
2789
عنوان

پسر بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 100 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلوچها بد نیستن بعضیاشون خیلی هم خوبن چشم پاکن ناموس بقیه رو ناموس خودشون میدونن ولی خوب بود هم دارن و بداشون واقعا بدن من چهار سال زاهدان بودم خیلی مردانگی و محبت ازشون دیدم ولی خوب مثل همه جاهای دیگه بد هم دارن

اکثرشان سنی مذهبن مشکلی نداری؟ اون چی با مذهب تو مشکلی ندارد؟من دوستی داشتم مادرش و دخترا شیعه بودن پدرو پسرا سنی

درسته جوامع سنتی هنوز هستن ولی فرهنگها خیلی آمیخته شده و به لطف فضای مجازی همه تقریبا یک شکل شدن

ولی اینم بهت بگم که بدونی عروس بلوچ بشی اگه پولدار باشن با کله میوفتی تو عسل

من دو سال زاهدان زندگی کردم، بلوچ ها آدم های دورویی نیستند و سالم و صافند. بد و خوب همه جا هست. ولی ما از بلوچ ها بدی ندیدیم. هرچند فرهنگ هامون متفاوت هست.

بهرحال هرجایی یه فرهنگی داره. همشون هم دو زنه نیستند و با وجود شبکه های اجتماعی ، این رسومات هم داره فراموش میشه و تقریبا همه دارند شبیه هم زندگی میکنند.

بلهاونطور که شنیدم انسان های شریفی ان ، داداشم یه دوست بلوچ داشت ( من تاحالا ندیده بودمش) خیلی دست د ...

آره این پسرم خیلی مهربونه از صداش مهربونی میریزه آروم و صبوره برعکس من که وحشیم

من دو سال زاهدان زندگی کردم، بلوچ ها آدم های دورویی نیستند و سالم و صافند. بد و خوب همه جا هست. ولی ...

اتفاقا این پسر ام میگه چون دو رو نیستی و مهربونی خیلی خوشم اومده ازت

من از عمد کاری میکنم بگه این روانیه ولی میگه اشکالی نداره به شدت صبور و مهربونه