2777
2789
عنوان

پسر بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 100 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیشناسمشون کلا ولی بهرحال محیطی که بزرگ شده و حتی خودش روشنفکر باشه بازم دوروبریاش تاثیر دادن تو ...

مادرش خیلی زن خوبیه واقعا

حتی بحث تربیت ام شد گفت من و زنی تربیت کرده که یاد داده با خانما چجوری برخورد کنم میگه من هما جوره خودمو بهت ثابت میکنم حالا میبینی

مثلا مسخره بازی در میارم دیوونه بازی در میارم حتی جایی از عمد آبروریزی کردم میخنده میگه اشکالی نداره تو دیوونه بازی در بیاری شیطونی کنی منم خوشحال میشم

بلوچا فرهنگ خیلی متفاوتی دارن

هر قومی خوب وبد هم داره

من آدمای خوب هم داخلشان زیاد دیدم

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بخونید...هر کسی خوند اعلام کنه براش صلوات بفرستم

وای منم همینطور ولی پسره تا اینجا خوبه لهجشونم شبیه همه حس میکنم عبدالمالک ریگی حرف میزنه خجالت میکش ...

داماد خالم بلوچ هست

زنداییم بلوچ هست

داماد دایی ام هم بلوچ هستن از بلوچستان

تازه دختر خاله و دختر دایی و رفتن اونجا زندگی میکنن

خیلی آدم های خوبی ان، داماد خالم ۲۰-۲۲ سال هست عضو خانوادمونه چیزی جز خوبی ازش ندیدم

من بلوچم خیلیم مهربونن

بله

اونطور که شنیدم انسان های شریفی ان ، داداشم یه دوست بلوچ داشت ( من تاحالا ندیده بودمش) خیلی دست دل باز و مهربون بود ، نشنیدم بگه دو تا زن داره

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم

عزیرم بلوچ ها ادم های درست و شریفی هستن مرداشون بشدت چشم پاک و متینن تا جایی من برخورد داشتم ولی قطعا دو قوم مختلف چالش های زیادی دارن با هم در کل سعی کن با هم قوم خودت ازدواج کنی ولی اگه دلت پیششه و میخوای بهش فرصت بدی حتمن بسنج و عقلانی تصمیم نهاییو بگیر با خونوادش فرهنگش اشنا شو زمان بزار و کامل بشناسش ببین میتونید با فرهنگای متفاوت هم کنار لیاید یا نه

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸