2777
2789
عنوان

پی ام اس

66 بازدید | 6 پست

سلام من همیشه یه هفته قبل پریودم انگار کلا بدنم از کار میوفته اصلا نمیتونم کاری انجام بدم

این ماه که نابودم پادرد تکرار ادرار خم و راست میشم کمرم میگیره

شما چیکار میکنین این علائم رو برطرف کنین

کلی هم هر روز ویتامین و زینک و اینا میخورم

معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ورزش کن

باشگاه منظورمه میری؟

کمر درد من وقتی کمربند طبی میبستم کمرم خوب میشدم بهتر ولی سعی کن خیلی سفت نبودی چون کلیه و .. اذیت میشن

همیشه ناراحتم اما میخندم >

ورزش کن باشگاه منظورمه میری؟ کمر درد من وقتی کمربند طبی میبستم کمرم خوب میشدم بهتر ولی سعی کن خیلی س ...

نه اصلا

خیلی کم تحرکم قبلا میرفتم سرکار و میومدم یکم جنب و جوش داشتم الان ک مجازی شده بود ک کلا خونم

معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨

نه اصلا خیلی کم تحرکم قبلا میرفتم سرکار و میومدم یکم جنب و جوش داشتم الان ک مجازی شده بود ک کلا خونم

خب اینجوری تنبل میشی حس بد میگیری

کمر درد و اینام طبیعیه

ولی کلا افسرده نشو تحرک خیلی خوبه حتی پیری تو نجات میده روحیتت رو و مریض اینا رو دور میکنه

همیشه ناراحتم اما میخندم >