فاطی_پاندا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 267 عنوان پی ام اس 66 بازدید | 6 پست سلام من همیشه یه هفته قبل پریودم انگار کلا بدنم از کار میوفته اصلا نمیتونم کاری انجام بدماین ماه که نابودم پادرد تکرار ادرار خم و راست میشم کمرم میگیره شما چیکار میکنین این علائم رو برطرف کنینکلی هم هر روز ویتامین و زینک و اینا میخورم معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨ 1405/06/19 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی_پاندا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 267 احتمالا عفونت داری برو دکتر زنان دکتر همیشه میرم چکاپ حتی پارسالم پاپ اسمیر دادم عفونت ندارم معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨
d_m_t عضویت: 1405/05/30 تعداد پست: 207 ورزش کن باشگاه منظورمه میری؟ کمر درد من وقتی کمربند طبی میبستم کمرم خوب میشدم بهتر ولی سعی کن خیلی سفت نبودی چون کلیه و .. اذیت میشن همیشه ناراحتم اما میخندم >
فاطی_پاندا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 267 ورزش کن باشگاه منظورمه میری؟ کمر درد من وقتی کمربند طبی میبستم کمرم خوب میشدم بهتر ولی سعی کن خیلی س ... نه اصلا خیلی کم تحرکم قبلا میرفتم سرکار و میومدم یکم جنب و جوش داشتم الان ک مجازی شده بود ک کلا خونم معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨
d_m_t عضویت: 1405/05/30 تعداد پست: 207 نه اصلا خیلی کم تحرکم قبلا میرفتم سرکار و میومدم یکم جنب و جوش داشتم الان ک مجازی شده بود ک کلا خونم خب اینجوری تنبل میشی حس بد میگیری کمر درد و اینام طبیعیه ولی کلا افسرده نشو تحرک خیلی خوبه حتی پیری تو نجات میده روحیتت رو و مریض اینا رو دور میکنه همیشه ناراحتم اما میخندم >