2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

4647 بازدید | 55 پست

اونهايي كه نوزاد نارس داشتن بگن از كي نوزادشون حالت طبيعي گرفت  نوزاد من ١٦٠٠بود الان تو پنج ماهگي شش كيلو 

و اينكه هنوز پر مو هستش  پس كس ميريزه تازه فكر مي كنم داره موهاش بيشتر ميسه جاي اينكه بريزه 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
١2
0
0%
2
0
0%
3
0
0%
4
0
0%
توكل به خدا

نوزاد من۲۱۰۰بود یادم نیست۶ماهگی چن کیلو بود ولی موهاش از۴ماهگی شروع کرد ریختن

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید من بارداری اولمه .چرا بعضی بچه ها زودتر به دنیا میان ؟

به خاطر مسموميت حاملگي شدي بود مال من فشارم خيلي بالا بود و قند حاملگي و من از ماه سه سرفه هاي شديد كه كلا موند و خيلي ويار شديدي داشتم 

كلا حاملگي بدي داشتم متاسفانه 

الحمدلله بچم سالم به دنيا اومد شكر 

توكل به خدا
به خاطر مسموميت حاملگي شدي بود مال من فشارم خيلي بالا بود و قند حاملگي و من از ماه سه سرفه هاي شديد ...

خدا رو شکر که بچه سالم به دنیا اومده ،منم 7 ماهمه تا الان 13 کیلو اضافه کردم .دکترم گفت اگه همین جور ادامه بدی در معرض مسمومیت بارداری هستی 

به خاطر مسموميت حاملگي شدي بود مال من فشارم خيلي بالا بود و قند حاملگي و من از ماه سه سرفه هاي شديد ...

عزيزم اينكه تو ٣٤هفته وزنش پايين بوده هم بخاطر مسمويته؟

تو دستگاه هم رفت؟

قبلش آمپول بتا رو زده بودين؟

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
خدا رو شکر که بچه سالم به دنیا اومده ،منم 7 ماهمه تا الان 13 کیلو اضافه کردم .دکترم گفت اگه همین جور ...

يني چندهفته اي؟

قبل بارداري چند بودي؟

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
خدا رو شکر که بچه سالم به دنیا اومده ،منم 7 ماهمه تا الان 13 کیلو اضافه کردم .دکترم گفت اگه همین جور ...

اتفاقا من اصلا اضافه وزن نداشتم همون دو هفته ي اخررر شدممم توووووپ.   از ورم 

توكل به خدا
عزيزم اينكه تو ٣٤هفته وزنش پايين بوده هم بخاطر مسمويته؟ تو دستگاه هم رفت؟ قبلش آمپول بتا رو زده بو ...

بله امبول زدم من كلا شرايطم خيلي سخت بود 

همه چي يكدفعه شد

توكل به خدا