2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 4647 بازدید | 55 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سرويكسم كوتاه بود بستمش ولي بازم نگرانم شكمم سفت ميشه نميدونم انقباضه يا طبيعيه دكتر آمپول و قرص ...

تو ايتراحتت بكن كاري به هيچي نداشته باش بيا بچه من يس و چهار هفته با وزن كم من هم با شكم پاره سزارين شده هر روزززز از صبح تا دوازده شب خار بيمارستان كه بچم تو شيشه بود اما است بچم سالمه درسته زحمت داشت ولي گذشت الحمدلله بخدا بلنديش تا ارنجم نبود بلد نبودم دستش بگيرم مموشكم رو پس غصه نخور بذار بگذره هميشه خودت رو با شرايط وفق بده نه اينه شرايط رو تو اثر بذاره بخدا من ريه هام اب اورده بود حتى احتمال سرطان دادمن برام از اين گوش شنيدم از گوش ديگم نه فقط مي دونم تا خداااا نخواد هيچييي نمي شه

توكل به خدا
نمي دونم من تو عمرم حتى اگه نوزادي به چشمم جذاب نيومده هم اينچنين حقي به خودم ندادم شايد چون خيلي ب ...

هر بچه ای خوشگلی خودشو داره یه فرشتس کسی حق نداره این رفتارو داشته باشه تو باید خودت جلوشون وایسی.میتونی عکس پسر گلتو بذاری؟

خدایا فقط امیدم به خودته   
من سرويكسم كوتاه بود بستمش ولي بازم نگرانم شكمم سفت ميشه نميدونم انقباضه يا طبيعيه دكتر آمپول و قرص ...

مادر بودنت رو از الان نشون بده محكم باش تا بعدن پسرت مردي بشه برا خودش محكم در برابر مشكلات 

خودمون چرا اينجوري بار اومديم چون تا چيزيمون شده مادرامون گفتن وااااي حالا چكار كنيم و از اين حرفها ضعفشون رو ديديم فكر مي كنيم مادري يعني اين نه حتى دلت لرزيد نذار از نگات معلوم بسه يادش بده محكم باشه 

توكل به خدا
هر بچه ای خوشگلی خودشو داره یه فرشتس کسی حق نداره این رفتارو داشته باشه تو باید خودت جلوشون وایسی.می ...

من دختر دارم همه مي گن شبيه پسرهاس 

ابنها نفهمن ولي خوب دلم برا بچم مي سوزه ولي به رو خودم نميارم در عوض خودم بوسه بارونش مي كنم

توكل به خدا
خدا برات حفظش كنه خواهرزاده من دنيا اومده بود ازبس مو داشت شبيه بچه روباه بود😂همسايه شون ديده بود ...

مال من ابروهاشم خيلي بزرگه و پيوسته

توكل به خدا
الان كلا قيافه پسرونه داره ولي به چشم خودم خيلي هم قشنگه ما تو خانوادمون چند نفر باهم زايمان كرديم و ...

ابدااااا چهره بچه مهم نیست هر بچه شیرینکاریای خودشو داره مهم اینه برای تو زیباترین و مهم ترین ادم تو دنیاست

منم با 3 نفر زایمان کردم اون 3 تا درشتتتتتت تپل چین چین بامزه دختر من لاغر بود کنار اونا ابدا مهم نیست بچه ها تو 3 سالگی همه تغریبا هم وزن میشن

و نی نی شمام بعد یک سال چهرش جا میفته و کلی خوشگل و بامزه میشه

اتفاقا بچه هایی که نوزادیه قشنگی ندارن بعدها انقدر خوشگل و نمکی میشن که حد نداره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من دختر دارم همه مي گن شبيه پسرهاس  ابنها نفهمن ولي خوب دلم برا بچم مي سوزه ولي به رو خودم نمي ...

دختر منم با پتو صورتی میبردم بیرون مردم میگفتن اسم پسرتون چیه

بعدها موهاشو بلند کردم تا کمر کاملا دخملونه شد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مادر بودنت رو از الان نشون بده محكم باش تا بعدن پسرت مردي بشه برا خودش محكم در برابر مشكلات  خ ...

ممنونم آويزه گوشم ميكنم حق با توئه اينا همش تمرين قوي شدن و قوي بودنه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي