2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 4647 بازدید | 55 پست
من از الان پاهام ورم داره

نمك اصلاااا نخور

خيالت راحت تا استرس مي خواد بياد ذكر بگو 

به خدا من ديگه روز اخري كه گفتن كليه هاشم چسپيده از اين گوش شنيدم از اون گوشم بدر وللل كن 

توكل به خدا
دقیقا می فهمم چی میگی .منم تا حالا دوتا شوک و استرس بزرگ دکترا بهم وارد کردن .واقعا نمی دونم چرا همش ...

ولشون كن توكلت به خداااا تا خدا نخواد هييييچ اتفاقي نمي يفته متاسفانه پروندت قبول نمي كنن وگرنه من بسخصه نزديك دكتر نمي رفتم

تازه دنيا كه اومد هم از پاهاش ايراد گرفتن اصلاااا نبردمش سونو بعد هم دكتر گفت نهههه چيزيش نيست 

توكل به خدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماه قبل تو یک ماه 5 کیلو اضافه کرده بودم .حالا یه کم پیاده روی می کنم .کلا غذا هم زیاد نمی خوردم.نمی ...

اصلاااا رژيم نگير رعايت بكن بعد هررر وعده اروم اروم بگرد ده دقيقه

توكل به خدا
دقیقا می فهمم چی میگی .منم تا حالا دوتا شوک و استرس بزرگ دکترا بهم وارد کردن .واقعا نمی دونم چرا همش ...

ميخوان بكشن آدمو 

من دوتا سقط داشتم تا امروز٦٠٠تا سوزن به بدنم زدم

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
خدا برات حفظش كنه خواهرزاده من دنيا اومده بود ازبس مو داشت شبيه بچه روباه بود😂همسايه شون ديده بود ...

حتمن

يعني تو چهار ماهگي بكدفعه تغيير قيافه داد مال من رفت تو شش ماه 

توكل به خدا
ولشون كن توكلت به خداااا تا خدا نخواد هييييچ اتفاقي نمي يفته متاسفانه پروندت قبول نمي كنن وگرنه من ب ...

ممنون دوستم .آره من همش میگم خوش به حال قدیمی ها .از این سونو و آزمایش ها نداشتند .شما هم نگران نباش .یکی از فامیلای ما هم بچه اش پر مو سبزه بود .الان 5 ماهشه .ماشالله داره روز به روز خوشکل تر میشه

حتمن يعني تو چهار ماهگي بكدفعه تغيير قيافه داد مال من رفت تو شش ماه 

حالا طول ميكشه بعد اينكه ني ني كه زود اومده رو رشدشو و تغيبرشكلشو بايد يه كم ديرتر انتظار داشت 

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
ميخوان بكشن آدمو  من دوتا سقط داشتم تا امروز٦٠٠تا سوزن به بدنم زدم

زياد نرو دكتر اصلا بسپار بخدا ولشون كن خودت ميگي سقط هم داشتي 

بخدا دختر عموي شوهرم بعد بيست و شش سالللل حامله شد طبيعي تازه دكترا بهش مي گفتن رحمت ور دار بخاطر لكه هاي انتي متيوس و اينكه خيلييي هم سقط داشت بهترين دكتراش نتونستن براش كاري كنن توكلت به خدا

توكل به خدا
من حتی قرص های تقویتی م هم قطع کرد برام

اون حالا اشكال نداره من تا روز اخر كلاااا بييت كيلو اضافه وزن داشتم از ورم بچم رشد نميكرد بخاطر فشار بود 

توكل به خدا
٣ماهه از استرس خواب ندارم هي ميگم يه هفته ديگه هم بمونه خوبه 

از من ميشنوي از اين دوره استفاده كن از خوشياش بخدا من يه عمس. درست حسابي نگرفتم وللللشووون كن بگو تا خدا نخواد هيييچ اتفاقي نميفته 

اييين همههه دم و دستگاه اين همه تجربه اصلاااا به من مي گفتن تو چرا اومدي بيمارستان فشارم بالا بود مي گفتن عاديه اخرشم زايمان كردم دور از انتظارسون

توكل به خدا
کدوم قسمتش می گی عزیزم ؟پایین که نوشته مثلا یک نفر لایک کردند؟

نه وقتي پست جديد مي خوايي بذاري برا كسي نظرينجي جديد يه گزينه هايي است بايد شماره بزني

توكل به خدا