2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 4647 بازدید | 55 پست
بله امبول زدم من كلا شرايطم خيلي سخت بود  همه چي يكدفعه شد

من خيلي ميترسم از اينكه زود بياد آمپولم زدم

وزنشم تو هفته ٣٢بالا بود تو سونو

يعني ممكنه وزن و اشتباه بگن تو سونو؟

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان كلا قيافه پسرونه داره ولي به چشم خودم خيلي هم قشنگه ما تو خانوادمون چند نفر باهم زايمان كرديم ولي كلاااا كسي طرف بچه من نمياد از نظرشون ناز نيست اي ميان نگاهي مي كنن مي گن شبيه كيه اين شبيه خودت نيست برا بچم دلم مي سوزه بعدش از همه بدم مياد 

توكل به خدا
من خيلي ميترسم از اينكه زود بياد آمپولم زدم وزنشم تو هفته ٣٢بالا بود تو سونو يعني ممكنه وزن و اشتب ...

بدترين چيز استرسه تو دوران حاملگي اين دكترها هر چي مي خوان مي گن وزن رو شايد درست بگن ولي كلا بخدااا با مجهزترين دستگاها چيزي نمي فهمن

توكل به خدا
الان كلا قيافه پسرونه داره ولي به چشم خودم خيلي هم قشنگه ما تو خانوادمون چند نفر باهم زايمان كرديم و ...

چه بي رحمن!!!!

خواهرشوهرم دوقلو داشت هركدوم به زور١كيلو ميشدن و خب قاعدتا ني ني نارس هنوز صورتش شكل نگرفته ولي ما عاشقشون بوديم از بس ناز ميكرديمشون و خوشال بوديم

بدترين چيز استرسه تو دوران حاملگي اين دكترها هر چي مي خوان مي گن وزن رو شايد درست بگن ولي كلا بخدااا ...

نميتونم استرسمو كنترل كنم از اول بارداري استراحت مطلقم الان هفته٣٤ام بشم هفته ٣٦ديگه خوبه خيالم راحت ميشه

تو محدوده ي طبيعي هستي نگران نباش مسموميت نميگيري ٤الي٥كيلى ديگه جا داري

ماه قبل تو یک ماه 5 کیلو اضافه کرده بودم .حالا یه کم پیاده روی می کنم .کلا غذا هم زیاد نمی خوردم.نمی دونم

چه بي رحمن!!!! خواهرشوهرم دوقلو داشت هركدوم به زور١كيلو ميشدن و خب قاعدتا ني ني نارس هنوز صورتش شكل ...

نمي دونم من تو عمرم حتى اگه نوزادي به چشمم جذاب نيومده هم اينچنين حقي به خودم ندادم

شايد چون خيلي بر مو هستش و پوستش از قرمزي انگار سبزن و اينكه ابروهاي خيليييي بزرگ و پيويته داره ولي بخدا به جشم خودم نازه من دفعه اول انتظار تعريف هم داشتم ببين مادر رو ولي خيلييي زدن تر ذوقم

توكل به خدا
نميتونم استرسمو كنترل كنم از اول بارداري استراحت مطلقم الان هفته٣٤ام بشم هفته ٣٦ديگه خوبه خيالم راحت ...

عزيزم من هم همش لكه داشتم صدهااااا چي بهم گفتن اين دكترها تازه بهترين دكترش هم رفتم حتى بهم گفتن منگله بعد ازمايش غربالگري دادم و تااااا اخرين لحظه هرررر دفعه يه چيزي مي چسپوندن بهم 

كه حالا چيييي دستگاه سونو دارن مي تونن بفهمن هييييچييييب نمي فهمن 

توكل به خدا
نمي دونم من تو عمرم حتى اگه نوزادي به چشمم جذاب نيومده هم اينچنين حقي به خودم ندادم شايد چون خيلي ب ...

خدا برات حفظش كنه

خواهرزاده من دنيا اومده بود ازبس مو داشت شبيه بچه روباه بود😂همسايه شون ديده بود به همسايه هاي ديگه گفته بود اين زنو شوهره اينقد خوشگل بچه شون به كي رفته اينقد زشت و سياهه كه نگو!٤ماهش كه شد همون همسايه باور نميكرد اين همون بچس اينقدر خوشگل بود ميخواستن ببرنش براي تبليغ شامپو

خدا برات حفظش كنه توروخدا دعا كن پسر منم سالم و به موقع بياد

عزيزم من هم همش لكه داشتم صدهااااا چي بهم گفتن اين دكترها تازه بهترين دكترش هم رفتم حتى بهم گفتن منگ ...

من سرويكسم كوتاه بود بستمش ولي بازم نگرانم شكمم سفت ميشه نميدونم انقباضه يا طبيعيه دكتر آمپول و قرص وشياف داده

عزيزم من هم همش لكه داشتم صدهااااا چي بهم گفتن اين دكترها تازه بهترين دكترش هم رفتم حتى بهم گفتن منگ ...

دقیقا می فهمم چی میگی .منم تا حالا دوتا شوک و استرس بزرگ دکترا بهم وارد کردن .واقعا نمی دونم چرا همشون اینجوری شدن