2777
2789
عنوان

کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 69 پست
خیلی موافقمالان شانس ما یکی گیرمون میاد بهره هوشی طرف اینجوریه که اگه بخواد ظرف رب بزاره تو یخچال جا ...

😂😂😂 بنظرم پسرای باهوش کمن

من متاسفانه همچیز و باهم میخوام که نمیدونم اصلا همچین پسری وجود داره یا نه

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

😂😂😂 بنظرم پسرای باهوش کمن من متاسفانه همچیز و باهم میخوام که نمیدونم اصلا همچین پسری وجود داره یا ...

چرا نداره

ولی هب خیلی کمه دیگه

حالا یکاری کن

اگه چنددتا زا معیار هاب اصلیتو داشت قبول کن

چون دیگه با ریز و جزئیات بخوای اونجوری کنه سخت پیدا میکنی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا نداره ولی هب خیلی کمه دیگهحالا یکاری کن اگه چنددتا زا معیار هاب اصلیتو داشت قبول کنچون دیگه با ر ...

فعلا تو زمانی نیستم که بخوام به رابطه و اینا فکر کنم من منظورم سالها بعده

ولی امیدوارم تو به آدمی که واقعا مناسبته برسی

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

فعلا تو زمانی نیستم که بخوام به رابطه و اینا فکر کنم من منظورم سالها بعده ولی امیدوارم تو به آدمی که ...

منم مثل خودت کم توقعم

دوست آرم طرف قدبلند هیکل ورزشکاری باشه،باهوش باشه،شوخ طبع باشه،پولدار باشه،یه شغل خوب داشته باشه

با بقیه دخترا مغرور با من مهربون

با محبت و با توجه

مومن واقعی و با خدا هم باشه که خیلی کارا رو نکنه

و از ته دلش عاشقم باشه

همینا

منم مثل خودت کم توقعمدوست آرم طرف قدبلند هیکل ورزشکاری باشه،باهوش باشه،شوخ طبع باشه،پولدار باشه،یه ش ...

هروقت بتونم برات دعا میکنم از ته دل 🌷

امیدوارم شما هم به مراد دلت برسی

مرسیی💕🫂

دلیل رد اولی چیه؟

بین اولی و دومی ، میگم دومی

چون دومی خوش اخلاقه ، خوشتیپه و پولدار

یه کیس کامله

و نسبت به اولی بهتره

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)