2789
عنوان

زگیل تناسلی (hpv)

58598 بازدید | 44 پست

دوستان ویروس اچ پی وی با اولین تماس جنسی چند مدت بعدش توسط توسط آزمایش مشخص میشه؟و با اولین تماس چند وقت بعد دهانه رحم رو بیمار میکنه که در سیتولوژی مشخص میشه؟

سلام عزیزم نگران نباش منم مدتی درگیرش بودم دارو های تقویت سیستم ایمنی و گیاهی استفاده کردم رفع شد قبلش لیزر و فریز کردم فایده نداشتم 

من پیش خانم حسینی درمانگر تخصصی اچ پی وی درمان شدم آزمایشاتمم بعد دوره درمان کامل منفی شد

این پیج اینستاشون
اینم شماره تماسشون : 09924405595 خودت تماس بگیری راهنماییت میکنن نگران نباش عزیزم
آیدی روبیکا   @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمونه برداریتون انجام بدید اول نوع ویروستون و عددش مشخص شه بعد با توجه به عددش براتون نمونه برداری رحم میزارن زگیل ها نمایان شدن ؟ 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

بستگی داره اول کی گرفته باشه.

و اینکه آیا از طریق رابطه مقعدی آلوده شده یا تماس جنسی آلوده.

در کل اگه مرد داشته باشن ضایعات رو آلتش بصورت زگیله و اگه زیاد بشه باعث سرطان هم میشه.اما اگه بره دکتر با دوره دارویی زگیلا کنترل میشه.

ولی اگه به زن انتقال پیدا کنه عوارضش شدیدتره.و حدودا ۵_۶ ماهه خودشو نشون میده.سعی کنن هردو با هم درمان کنن.

دوره ای قرص آسیکلویر که دکتر تجویز مسکنه با هم بخورن.

ولی حتما هر دو دکتر برن و معاینه بشن.

زن حتما رادیولوژی عکس از رحم بشه.که خطرش زیاذه

خدایا مراقبش باش خودت میدونی کی و میگم
بستگی داره اول کی گرفته باشه. و اینکه آیا از طریق رابطه مقعدی آلوده شده یا تماس جنسی آلوده. در کل ...

چرا انقدر ترسناک نوشتین برای بعضی ها با اولین کوایر ناپدید میشه و با افزایش سیستم بدنی کلا ویروس از بین میره اول از همه قبل ترس سرطان عددش باید مشخص شه 

نمونه برداریتون انجام بدید اول نوع ویروستون و عددش مشخص شه بعد با توجه به عددش براتون نمونه برداری ر ...

نه زگیل ندارم اما سیتولوژی cin1 نشون داد.نوعش هم مشخص شد همش مربوط به سرطان سرویکس در آینده هست

نه زگیل ندارم اما سیتولوژی cin1 نشون داد.نوعش هم مشخص شد همش مربوط به سرطان سرویکس در آینده هست

نه عزیز سرطان سرویکس در اینده به این راحتی میست پس خودت نترسون منم متن های اینجا رو خوندم و به سکته رسیدم دو نوع خطرناک وجود داره بقیه اش قابل دزمان این یک چند سالتونه؟

دلیل سوالم اینه که من یک سال ازدواج کردم قبل از ازدواجم تم رابطه ای نداشتم خانواده همسرم میگن از قبر داشتی واسه همین میخواستم بفهمم چقدر طول میکشه.شوهرم قبل از ازدواج با من ازدواج داشته

نه عزیز سرطان سرویکس در اینده به این راحتی میست پس خودت نترسون منم متن های اینجا رو خوندم و به سکته ...

من ۳۲ سالمه نوا ۱۶/۱۸رو ندارم ۱۱ و ۶ هم ندارم اون اعدادی رو دارم کت باعث سرطان سرویکس میشه 

بستگی داره اول کی گرفته باشه. و اینکه آیا از طریق رابطه مقعدی آلوده شده یا تماس جنسی آلوده. در کل ...

اسیکلویر که برای هرپس اشتباه نکنید هرپس و زیگیل باهم تفاوت داره 

زود خودشو نشون می ده. واسه من که زود خودشو نشون داد. واسه شما نوع چنده؟

زیاده تعدادش همش مربوط به سرطان سرویکس میشه البته در آینده ولی چون زود فهمیدم قابل درمانه