بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بودی واسممن قبول دارم اخرا خیلی بچه بازی درآوردمولی حساب اینم کردم تو با اون پسره ای تک و تنها ولت ن ...
حرفی ک باید رو گفتم بهت اینم بدون هیچ وقت هیچ حنایی تو زندگیت نمیاد دیگه حتی اگه فرض محال میخواست ی حنایی دوباره بیاد هیچ وقت اون حنا نمیبود اینم فرض محال بگیر شایدم ی حنا بیاد ک تو مث من خواهر بدونیش و اون این حرفا رو بت بگه
و ی چی دیگه حتی همین الان خودتم میدونی میفهمی حرفایی ک میگی تو تک تک شون میفهمی چیکار کردی فقط بدون بد کردی خیلی بد
من گفتم؟بخداا هنو چت و ویسارو دارم تک به تکشو میفرستم ببینم کی گفتم
اره عینش رو نگفتی ولی ی جمله ای رو گفتی ک نباید ک گفتم نگو اینو ولی گفتی فقط بخاطر ی پسر نیازی ن ب اون چتا دارم ن ب اون وویسا ول کن فقط بدون اون حنا دیگه حتی اگر تازه متولد بشه و ۲۰ سال بعد بخواد بیاد تو زندگیت نمیشه ی بار بود و تموم شد خودت تمومش کردی
بعله میدونم منم منکرش نیستم تو توی معرفت و عشق گذاشتن چیزی کم مذاشتی دمتم گرممن اون روزای آخر تند رف ...
روزای اخر بهم فهموندی نمیخواستی برام اونی ک بودی باشی حتی بعد از اون روزا وقتی نحوه حرف زدنت با بقیه رو بعد حرفات اینجا دیدم تو تاپیکات فهمیدم من اون ادمه نبودم من هیچی نبودم تو زندگیت شاید ب نظر تو حاشیه بود اون ادم ولی برای من واقعیت بود وقتی دیدم چطور ی شبه چقدر عوض شد لحن حرف زدنت بین من و ی ادم دیگه..
من خیلی عوض شدم منو قضاوت نکنحق داری دلخور باشی ولی این فکرات اشتباه محضه
من با الانت مقایسه ای نکردم ک قضاوت باشه من با صحبت همون شبت فرقی ک بین منو و اون ادم بود فکر میکنم هیچ وقت هم توقع نداشتم مث ی پسر با من حرف بزنی ولی حداقل حرف زدن درباره چیز های مختلف توقع بیجایی نبود ک برمیگشتی میگفتی من نمیتونم حرف بزنم ولی همون شب ک اینو ب من گفتی مث بلبل. با یکی دیگه حرف میزدی
من واسه اونم نمیگفتمیکی از علتای جداییمون هم همین بود بهم میگفت تو منو محرم خودت نمیدونی حرف نمیزنی ...
نیازی ب اثبات نیست یک چیزایی واضح بود و دیدم و مد نظرم بود ک دیدم با اونی ک پیش من نشون میدادی نبود و این ی چیز بارز بود ک من برات اونی ک من میدونستم نبودم