من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هرجور خودت میدونی خدا همه چیزو دیده و شاهد بوده هرفکری میخای بکندنبال کارمایی بدون دادم حتی به غلط.. ...
روزی ک از پیشت رفتم گفتم خدا شاهد بوده بین ما ولی ثمین هیچ وقت اون شب رو فراموش نمیکنم ک هق هق کردم و زجه زدم تو چله تابستون زیر لحافت... چ دلی ازم سوخت چیکار کردی وقتی دیدم حتی شمارمم نداری!😂😂😂
ببین من میپذیرم روزای آخر بچه بازی درآوردم واقعا هم شرمندتم🫠ولی تو نمیتونی رو کل دوسال برچسب بزنی
من فقط رو این برچسب میزنم ک بعد ۲ سال حتی شمارم سیو نبود و میدونی چرا نمیتونم ببخشم؟چون وقتی هنوز ک هنوزه یادم میاد ک بعد ۲ سال دیدم شمارمم سیو نکردی ولی شماره ی ی پسر رو سیو کرده بودی اونم با قلب قرمز قلبم میسوزه حس میکنم دو سال اسباب بازی بودم و دلم ب حال خودم اتیش میگیره هنوز میسوزم ...
ببین من میپذیرم روزای آخر بچه بازی درآوردم واقعا هم شرمندتم🫠ولی تو نمیتونی رو کل دوسال برچسب بزنی
یادم نمیره هنوز کلمه ی خراب تو گوشم میپیچه جلو چشمم میره و میاد ... چطوری نترسیدی؟ از خدا چطوری نترسیدی ثمین؟ هنوز بدنم میلرزه یاد حرفات میفتم نمیدونم چی شد امروز دستم رفت برات پیام بدم ولی بدون چیکار کردی ک هیچ وقت دیگه نمیخواستم باهات هم دهن بشم الانم فقط میدونم برا اروم شدن خودم ک بهت بگم چیکار کردی و هنوز دلم اروم نیست و نتونسته ببخشه رو بگم بهت