هرجور خودت میدونی خدا همه چیزو دیده و شاهد بوده هرفکری میخای بکندنبال کارمایی بدون دادم حتی به غلط.. ...
روزی ک از پیشت رفتم گفتم خدا شاهد بوده بین ما ولی ثمین هیچ وقت اون شب رو فراموش نمیکنم ک هق هق کردم و زجه زدم تو چله تابستون زیر لحافت... چ دلی ازم سوخت چیکار کردی وقتی دیدم حتی شمارمم نداری!😂😂😂
ببین من میپذیرم روزای آخر بچه بازی درآوردم واقعا هم شرمندتم🫠ولی تو نمیتونی رو کل دوسال برچسب بزنی
من فقط رو این برچسب میزنم ک بعد ۲ سال حتی شمارم سیو نبود و میدونی چرا نمیتونم ببخشم؟چون وقتی هنوز ک هنوزه یادم میاد ک بعد ۲ سال دیدم شمارمم سیو نکردی ولی شماره ی ی پسر رو سیو کرده بودی اونم با قلب قرمز قلبم میسوزه حس میکنم دو سال اسباب بازی بودم و دلم ب حال خودم اتیش میگیره هنوز میسوزم ...
ببین من میپذیرم روزای آخر بچه بازی درآوردم واقعا هم شرمندتم🫠ولی تو نمیتونی رو کل دوسال برچسب بزنی
یادم نمیره هنوز کلمه ی خراب تو گوشم میپیچه جلو چشمم میره و میاد ... چطوری نترسیدی؟ از خدا چطوری نترسیدی ثمین؟ هنوز بدنم میلرزه یاد حرفات میفتم نمیدونم چی شد امروز دستم رفت برات پیام بدم ولی بدون چیکار کردی ک هیچ وقت دیگه نمیخواستم باهات هم دهن بشم الانم فقط میدونم برا اروم شدن خودم ک بهت بگم چیکار کردی و هنوز دلم اروم نیست و نتونسته ببخشه رو بگم بهت