2777
2789
بخدا به امام حسین داری اشتباه میکنی چرا یادت نمیاد چقد کنارت بودم ها؟...فقط چسبیدی به این مسائل حاشی ...

اون شب سیلی بود تو صورتم تا بیدارم کنه ک حنااااا اونطوری ک تو بودی اون نیست اون نمیخاد ک باشه چون براش اونی ک تو فک میکنی نیستی

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

یادم نمیره هنوز کلمه ی خراب تو گوشم میپیچه جلو چشمم میره و میاد ... چطوری نترسیدی؟ از خدا چطوری نترس ...

من گفتم؟

بخداا هنو چت و ویسارو دارم تک به تکشو میفرستم ببینم کی گفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون شب سیلی بود تو صورتم تا بیدارم کنه ک حنااااا اونطوری ک تو بودی اون نیست اون نمیخاد ک باشه چون بر ...

بودی واسم

من قبول دارم اخرا خیلی بچه بازی درآوردم

ولی حساب اینم کردم تو با اون پسره ای تک و تنها ولت نکردم

بودی واسممن قبول دارم اخرا خیلی بچه بازی درآوردمولی حساب اینم کردم تو با اون پسره ای تک و تنها ولت ن ...

حرفی ک باید رو گفتم بهت اینم بدون هیچ وقت هیچ حنایی تو زندگیت نمیاد دیگه حتی اگه فرض محال میخواست ی حنایی دوباره بیاد هیچ وقت اون حنا نمیبود اینم فرض محال بگیر شایدم ی حنا بیاد ک تو مث من خواهر بدونیش و اون این حرفا رو بت بگه

و ی چی دیگه حتی همین الان خودتم میدونی میفهمی حرفایی ک میگی تو تک تک شون میفهمی چیکار کردی فقط بدون بد کردی خیلی بد

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

من گفتم؟بخداا هنو چت و ویسارو دارم تک به تکشو میفرستم ببینم کی گفتم

اره عینش رو نگفتی ولی ی جمله ای رو گفتی ک نباید ک گفتم نگو اینو ولی گفتی فقط بخاطر ی پسر نیازی ن ب اون چتا دارم ن ب اون وویسا ول کن فقط بدون اون حنا دیگه حتی اگر تازه متولد بشه و ۲۰ سال بعد بخواد بیاد تو زندگیت نمیشه ی بار بود و تموم شد خودت تمومش کردی

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

حرفی ک باید رو گفتم بهت اینم بدون هیچ وقت هیچ حنایی تو زندگیت نمیاد دیگه حتی اگه فرض محال میخواست ی ...

بعله میدونم منم منکرش نیستم تو توی معرفت و عشق گذاشتن چیزی کم مذاشتی دمتم گرم

من اون روزای آخر تند رفتم وگرنه آدم بدی برات نبودم سعی کردم همه چیو جبران کنم

معذرتم میخام بخاطر روزای اخر

بعله میدونم منم منکرش نیستم تو توی معرفت و عشق گذاشتن چیزی کم مذاشتی دمتم گرممن اون روزای آخر تند رف ...

روزای اخر بهم فهموندی نمیخواستی برام اونی ک بودی باشی حتی بعد از اون روزا وقتی نحوه حرف زدنت با بقیه رو بعد حرفات اینجا دیدم تو تاپیکات فهمیدم من اون ادمه نبودم من هیچی نبودم تو زندگیت شاید ب نظر تو حاشیه بود اون ادم ولی برای من واقعیت بود وقتی دیدم چطور ی شبه چقدر عوض شد لحن حرف زدنت بین من و ی ادم دیگه..

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

روزای اخر بهم فهموندی نمیخواستی برام اونی ک بودی باشی حتی بعد از اون روزا وقتی نحوه حرف زدنت با بقیه ...

من خیلی عوض شدم منو قضاوت نکن

حق داری دلخور باشی ولی این فکرات اشتباه محضه

من خیلی عوض شدم منو قضاوت نکنحق داری دلخور باشی ولی این فکرات اشتباه محضه

من با الانت مقایسه ای نکردم ک قضاوت باشه من با صحبت همون شبت فرقی ک بین منو و اون ادم بود فکر میکنم هیچ وقت هم توقع نداشتم مث ی پسر با من حرف بزنی ولی حداقل حرف زدن درباره چیز های مختلف توقع بیجایی نبود ک برمیگشتی میگفتی من نمیتونم حرف بزنم ولی همون شب ک اینو ب من گفتی مث بلبل. با یکی دیگه حرف میزدی

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

من با الانت مقایسه ای نکردم ک قضاوت باشه من با صحبت همون شبت فرقی ک بین منو و اون ادم بود فکر میکنم ...

من واسه اونم نمیگفتم

یکی از علتای جداییمون هم همین بود بهم میگفت تو منو محرم خودت نمیدونی حرف نمیزنی از خودت نمیگی:/ولی من مدلم اینطوریه

اشتباه میکنی من نمیدونم چجوری بهت ثابت کنم

واقعا نمیدونم ولی اشتباه فکر میکنی راجبم

من واسه اونم نمیگفتمیکی از علتای جداییمون هم همین بود بهم میگفت تو منو محرم خودت نمیدونی حرف نمیزنی ...

نیازی ب اثبات نیست یک چیزایی واضح بود و دیدم و مد نظرم بود ک دیدم با اونی ک پیش من نشون میدادی نبود و این ی چیز بارز بود ک من برات اونی ک من میدونستم نبودم

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺