2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین جدی میگم بیا کل زندگیمو برات تعریف کنم شاید آروم بشی

نیازی ندارم ولی میدونم هیچ وقت نمیتونم ببخشمت خیلی جاها خیلی افراد میگن نباید حتی بخاطر بخشیدن تو ذهنم نگهت دارم ولی نمیشه نمیتونم لحظه ای یادم نمیره

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

نیازی ندارم ولی میدونم هیچ وقت نمیتونم ببخشمت خیلی جاها خیلی افراد میگن نباید حتی بخاطر بخشیدن تو ذه ...

هرجور خودت میدونی خدا همه چیزو دیده و شاهد بوده

هرفکری میخای بکن

دنبال کارمایی بدون دادم حتی به غلط...

نمیبخشیم نبخش من ازت معذرت خواستم دیگ نمیدونم باید چیکار کنم

زندگیمم در بدترین حالتشه دیگ برام مهم نیس بدتر این بشه..

هرجور خودت میدونی خدا همه چیزو دیده و شاهد بوده هرفکری میخای بکندنبال کارمایی بدون دادم حتی به غلط.. ...

میدونی جریان چیه؟ جریان دل سوزوندنه تو نسوزوندی آتیش زدی جزغاله کردی

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

درسی بودی تو زندگیم ک هیچ وقت فراموشت نمیکنم و دردش از جونم نمیره و سر تو هیچ وقت رفیقی نخواهم داشت ...

چطور من درس شدم تو زندگیت

بعد اون آدم ک ولش نمیکردی من تورو از اون نجات دادم درس نشد؟

اون ادم خوبه بود من بده؟!

میدونی جریان چیه؟ جریان دل سوزوندنه تو نسوزوندی آتیش زدی جزغاله کردی

ببین من میپذیرم روزای آخر بچه بازی درآوردم واقعا هم شرمندتم🫠

ولی تو نمیتونی رو کل دوسال برچسب بزنی

هرجور خودت میدونی خدا همه چیزو دیده و شاهد بوده هرفکری میخای بکندنبال کارمایی بدون دادم حتی به غلط.. ...

روزی ک از پیشت رفتم گفتم خدا شاهد بوده بین ما ولی ثمین هیچ وقت اون شب رو فراموش نمیکنم ک هق هق کردم و زجه زدم تو چله تابستون زیر لحافت... چ دلی ازم سوخت چیکار کردی وقتی دیدم حتی شمارمم نداری!😂😂😂

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

ببین من میپذیرم روزای آخر بچه بازی درآوردم واقعا هم شرمندتم🫠ولی تو نمیتونی رو کل دوسال برچسب بزنی

من فقط رو این برچسب میزنم ک بعد ۲ سال حتی شمارم سیو نبود و میدونی چرا نمیتونم ببخشم؟چون وقتی هنوز ک هنوزه یادم میاد ک بعد ۲ سال دیدم شمارمم سیو نکردی ولی شماره ی ی پسر رو سیو کرده بودی اونم با قلب قرمز قلبم میسوزه حس میکنم دو سال اسباب بازی بودم و دلم ب حال خودم اتیش میگیره هنوز میسوزم ...

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

توکه میدونستی ندارم بهتم گفته بودممن واقعا خونواده گیری داشتم

ولی شماره ی پسر رو راحت تر میپذیرفتن!😂😂بحث نخواستن و خواستنه عزیزه من اینو بعد تو یادگرفتم

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

من فقط رو این برچسب میزنم ک بعد ۲ سال حتی شمارم سیو نبود و میدونی چرا نمیتونم ببخشم؟چون وقتی هنوز ک ...

بخدا به امام حسین داری اشتباه میکنی

چرا یادت نمیاد چقد کنارت بودم ها؟...فقط چسبیدی به این مسائل حاشیه ای که چی سیو بود؟

درضمن من تو اپ سیوش کرده بودم

ببین من میپذیرم روزای آخر بچه بازی درآوردم واقعا هم شرمندتم🫠ولی تو نمیتونی رو کل دوسال برچسب بزنی

یادم نمیره هنوز کلمه ی خراب تو گوشم میپیچه جلو چشمم میره و میاد ... چطوری نترسیدی؟ از خدا چطوری نترسیدی ثمین؟ هنوز بدنم میلرزه یاد حرفات میفتم نمیدونم چی شد امروز دستم رفت برات پیام بدم ولی بدون چیکار کردی ک هیچ وقت دیگه نمیخواستم باهات هم دهن بشم الانم فقط میدونم برا اروم شدن خودم ک بهت بگم چیکار کردی و هنوز دلم اروم نیست و نتونسته ببخشه رو بگم بهت

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺