2777
2789
واقعا بعد اینهمه مدت چیزیم ثابت شدنی نیس...

همون شب نشون دادی روزهای بعدش حرفای بعدت حتی حرفای اون روزی ک بهت بازم اومدم گفتم دارم میرم نیرو دریایی..

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون شب نشون دادی روزهای بعدش حرفای بعدت حتی حرفای اون روزی ک بهت بازم اومدم گفتم دارم میرم نیرو دری ...

یادته گفتم نرو خطر داره ولی تو فک کردی من حسود و بدخواه توام

یسری چیزا واقعا تو دل آدمه من هرچقدم برات بگم باورت نمیشه ولی من هیچوقت نیتم برات بد نبود

من سر جریان خود.کش.. و اینا هم نگرانت بودم هم به خودم خیلی آسیب زدم برای همین تا دیدم پسره امد تو زندگیت خاستم خودمو بکشم کنار چون فکر میکردم حالم بهتر میشه(یه عذاب وجدان کاذب داشتم)

بعد حنا یه چی دیگه هم بگم؟

ما تو کل دوسال باهم جروبحث زیاد داشتیم ولی هیچ موقع بی احترامی نکرده بودیم بهم یادته؟

تو هی روزای اخرکشش دادی یسری حرفا زدی منم تند رفتم وگرنه هیچوقت دوست نداشتم باهات اونشکلی حرف بزنم

دیگ پا خودت هرفکری میخای راجبم بکن

قبلاهم بهت گفتم اگر آروم میشی بیا ریز زندگیمو برات بگم چون قطعا آرومت میکنه اگ دنبال کارمایی

بعدم واسه ثابت کردن خودم بهت زیادی دیر شده اینارم نگفتم ترحم بخرم یا هرچیز دیگه ای صرفا حرفای دلم بود:)

یادته گفتم نرو خطر داره ولی تو فک کردی من حسود و بدخواه توامیسری چیزا واقعا تو دل آدمه من هرچقدم برا ...

خب ببین چی دیدم ک منی ک دو سال آجیم نشده بود ثمین زدم ب اون سیم نگو من اونطوری حرف زدم ببین من چی دیدم چ رفتاری چ کارایی ک شدم کسی ک آجیم شد ثمین و بهت گفتم خفه شو دهنتو ببند تو گوه خوردی ...ولی اینم بدون حرف من از این س تا بیشتر نرفت و ببین ب چ حدی کشوندی منو...

هنوز دلم آتیشه وقتی یادم میاد برات آهنگه عروس میشی قشنگ ترین عروس دنیا رو با چ ذوقی میخوندم...

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

خب ببین چی دیدم ک منی ک دو سال آجیم نشده بود ثمین زدم ب اون سیم نگو من اونطوری حرف زدم ببین من چی دی ...

یادمه:))))

من معذرت میخام قبول دارم بچه بازی دراوردم چون خیلی بچه بودم:/

یادمه:))))من معذرت میخام قبول دارم بچه بازی دراوردم چون خیلی بچه بودم:/

میدونی ثمین اولین تاپیک تو توی این اکانتت سال 1/4/1404 بوده ینی ما حرف میزدیم همین نشون میده همه چیو..

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

یادمه:))))من معذرت میخام قبول دارم بچه بازی دراوردم چون خیلی بچه بودم:/

ی سوال دیگه رفیق جدیدت مث من هست؟ رفیق جدیدت ک براش پروفایل گذاشتی چقد گذاشته وسط؟دیگه نمیترسی از نارو زدنش؟ همون ترسائی ک بخاطرش با من رفتارت فرق داشت؟

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

تو هیچی از زندگی من نمیدونی....)))

اینقدی میدونم ک هیچ وقت قدر اون همه محبت خالصانه رو ندونستی ک حالا برا ی دوست زپرتی بال بال میزنی ک این خودش نشون میده ک چرا اینطوری شده

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

من بال بال میزنم؟نمیفهمم منظورتو

همین پروفایل گذاشتن برای تویی ک ب کسی ک خواهر میگفت بهت هر کار رو باید بت میگفتم انجام بدی ولی الان خود جوش میکنی ینی بال بال زدن

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺