2777
2789
عنوان

پسر پرستی

388 بازدید | 60 پست

سلام🌹

میخواستم بدونم در اطرافیان شما هم هست یا نه؟

من و برادرم ۲ سال فاصله سنی داریم و خواهرم خیلی از ما کوچک تره

وقتی فقط ما دوتا بودیم و والدینمون نیت فرزندآوری نداشتن😅

والدین بقیه دهه شصتی ها خیلی نیت فرزندآوری داشتن😅 یعنی فقط ما ۲ تا بودیم و بقیه بیشتر از ما

بعد هی پز پسرهاشون رو به مامان بابای من میدادن و میگفتن یه پسر دارید اونم بی عرضه هست!

چون داداشم مثل پسرهای دیگه اهل تو سر و کله ی دیگران زدن و کشتی و بوکس و این داستان ها نبود؛ دوستاش هم شبیه خودش بودن

دیگه وقتی داداشم اجازه داد اینا بیشتر بهش بپرن که پوشش رو تغییر داد

مثلاً اینا میگفتن وااااای جین یخی و پیرهن صورتی چقدر زشت

یا تیشرت تنش میدیدن میگفتن این مردونه هم داره؟

گیر دادن به زنجیر و دستنبد

به رنگ صفحه ساعت

هروقتم به داداشم میگفتیم عوض بشو؛ میگفت: من یکبار جوان هستم

خلاصه دود پسر پرستی رفت توی چشم من😅 بابام بهم گفت تو مرد باش!!!

یه مسیری رو در تحصیل و شغلت برو که پسرهای اونا پایین تر از تو باشن و همینم شد

من رفتم دنبال رشته و شغلی که در اون دهه بیشتر مورد علاقه آقایون بود تا خانم ها و خیلی از پسرهای اون ها برای کار دنبال ما امدن

البته که بازم زبانشون کوتاه نشد و گفتن یه دختر به هرجااااا هم که برسه باید صبر کنه یه پسر پسندش کنه

و یه حرف زشت تر هم زدن که جاش توی سایت نیست.

خلاصه فاز بعد پسر پرستی در زندگی من رسید به ازدواج اولم:

ناخواسته باردار شدم؛ مادرشوهرسابقم آدم خوبی بود ولی پسرپرست و سنتی نمیفهمید دیگه جنسیت بچه توی شکم مادرش تغییر نمیکنه و برمیداشت عسل و پسته و گردو و...رو قاطی میکرد میداد من بخورم تا بچه پسر بشه🤣 بعد سقط هم باز ترکیبات های سمی با شیره و ارده و عسل و انواع مغزجیات رو درست میکرد برام می آورد تا من پسر بیارم😅

حالا هی میگفتم مامانجون پسرت اصلاً بچه نمیخواد و اونم ناخواسته بود و تموم شد رفت دیگه کوتاه بیا ولی باز پسر میخواست🤣🤣🤣

فاز بعدی پسرپرستی به ازدواج دومم رسید

خودم واقعاً دلم دختر میخواست و بچه اولم هم دختر شد و یه عزای عمومی به رهبری مادرشوهرم در خانواده شوهرم شکل گرفت🤣 اون موقع بچه جاریم که تقریباً همزمان حامله بودیم پسر شد و کلیییی بهم تیکه انداختن

بچه دومم پسر شد و الان فقط اون رو دوست دارن و دخترم یا من رو دوست ندارن!!!

مادرشوهرم بابت مسائل دیگه انقدر از من بدش میاد که واقعاً دلش میخواد و این رو بیان کرده که من طلاق بگیرم و برم

ولی وقتی دید نمیرم😅 رفت دعانویس یه دعا آورد گفت حالا که نمیری حداقل یه بچه سوم بیار اینم دعا پسرزایی هست🤣🤣🤣

یعنی من از بچگی و زمانی که درک داشتم تا این سن سر پسرپرستی اطرافیانم عمرم تباه شده🤣

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

و الانم دوباره دارم عمه میشم😍

ساعت ۱۱ بود حدوداً برادرزاده ام گفت مریم جون تو رو خدا دعا کن داداش دار بشم

منم حس دعانویسی بهم دست داد🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه باز با اون افکار خانوادت تغییر جنسیت ندادی

اتفاقاً چند وقت پیش یک نفر که اصلاااا فکرش هم نمیکردم این کار رو کرد

پسر پرستی که با اجازه باید بگم سمت مادر و مادریمه. مادرم پسر پرست، خانوادهٔ مادریم بدتر از خود مادرم

ظاهرا میخوان برای تاج و تختشون وارث داشته باشند.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

پسر پرستی که با اجازه باید بگم سمت مادر و مادریمه. مادرم پسر پرست، خانوادهٔ مادریم بدتر از خود مادرم ...

من کسانی که خانواده خودم رو تشکیل میدادن اینجوری نبودن

مثلاً پدرم به داداشم به نسبت من برتری نمیداد

شوهرم فرزند پسر براش اولویت نبود

اقوام درجه دو و سه فضولی میکردن😅

😐😐

چه شده؟

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

من کسانی که خانواده خودم رو تشکیل میدادن اینجوری نبودنمثلاً پدرم به داداشم به نسبت من برتری نمیدادشو ...

کاش اقوام درجه دو و سه فضولی کنند اما مادرم اینجوری نباشه. کلافه شدم.