2777
2789
عنوان

پسر پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 62 پست

من هر وقتی توی این سایت گفتم عده ای ( که بعدها فهمیدم اتفاقا مردسالاری در خانواده خودشون حاکمه) گیس کنان گفتن که نه نگو پسرپرستی چیه؟

ولی واقعیت تلخ همینه. اکثر مردم کشور ما خصوصا خانومها علاقه خاصی به پسر دارن که اون هم برمیگرده به فرهنگ کشورمون. همین علاقه به پسر باعث شده توی تربیتشون هم نفوذ کنه و ناخودآگاه دخترایی عقده ای یا باز هم پسرپرست تربیت کنن که حتی اشتباهات پسرا رو توجیه کنن. علاوه بر اون پسر ایرانی پر از اعتماد به نفس کاذب رشد کنه و خودش رو همیشه بالاتر از دختر بدونه.

چقدر توی دنیای واقعی شنیدیم که آخی فلانی پسر نداره. انگار اونایی که دارن کاپ قهرمانی سهمشون شد.

فقط تعداد خیلی کمی از مردا هستن که عاشق دخترن ، مثلا دایی من دو تا دختر داره که اتفاقا بسیار هم موفقن ، و از اول عاشق بچه دختر بوده. برعکس یه دخترعمو در آستانه ۳۰ سالگی دارم که ۲ تا دختر داره ولی سومی رو هم باردار شد به امید پسردار شدن که باز هم دختر شد. دلیلشم اینه که دخترام تنهان!

تمام این مشکل ریشه در تربیت مادرای کشورمون داره.

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم💔درک میکنم چقدر سخته چون برای ما همین بود سر آبجیم میگفتن آخییی اینم دختره؟ با کلی نیش و کنایه ...

موقع بدنیااومدن خواهرم م یادم میاد یسری اومده بودن عیادت مادر و خواهرم موقع رفتن همین دعا رو میکردن!!!!

یا چمیدونم نافش نگاه میکردن میگفتن بعدش پسر میاره🫥

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

من پرربزرگم هشت تا نوه داره همه دختر هستیم.

میگم خیلی دوست داری نوه پسر؟

میگه نه دختر رحمته.

مادربزرگ پدریم ولی یکم پسر دوست هست. که این در نوع خودش جالبه. ادم انتظار این رفتارو از مرد ها داره ولی زن ها بیشتر انجام میدن.

در کل اطرافم این موضوع کمرنگ بوده

موقع بدنیااومدن خواهرم م یادم میاد یسری اومده بودن عیادت مادر و خواهرم موقع رفتن همین دعا رو میکردن! ...

خاک برسرشون

بعضی ها به خودشون فرصت آزمون و خطا زیاد میدن آخه

یه ای وی اف نمیرن بخاطر این خواسته

یکی از اطرافیان ما ۷ تا آورد تا ۵و۶ پسر شدن 😅 ۷ دختر شد و دیگه پایان داد😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

من پرربزرگم هشت تا نوه داره همه دختر هستیم.میگم خیلی دوست داری نوه پسر؟میگه نه دختر رحمته. مادربزرگ ...

اطراف ما هم کلش از طرف زن ها بوده

وگرنه نه پدرم برادرم رو به من برتری داده

نه همسرم پسرم رو به دخترم

فقط زن های فضول اقوام درجه دو و سه

من هر وقتی توی این سایت گفتم عده ای ( که بعدها فهمیدم اتفاقا مردسالاری در خانواده خودشون حاکمه) گیس ...

دقیقاً حق با شماست

مشکل از خانم ها هست

پدرم هرگز برادرم رو به من یا خواهرم برتری نداد و باعث شد هردو ما جایگاه اجتماعی خوبی داشته باشیم

همسرم هم همینه

اما امان از خانم های فضول اقوام درجه دو و سه که مدام با این پسرپرستی روی اعصاب آدم راه میرن

انگلیساسپانیاسوئدهلندبیشتر اروپاولی اینجا نسل قدیممون تحت تاثیر قاجاریه بودن و نسل جدید هم تحت تاثیر ...

دیدم کسایی که وضع مالی معمولی دارن و توانایی ساپورت بچه ندارن ولی بالای 4تا بچه آوردن بلکه به پسر برسن!!!!

یسری ها دقیقا بخاطر ضعفشون پسر میخوان نه پادشاه بودنشون !خودشون نتونستن زندکی شون رو جمع کنن میگن دختر که شوهر میکنه میره ولی باید پسر داشته باشیم تا یکی زندگی مارو جمع کنه و کارکنه خرج مارو پیری بده

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

دقیقاً حق با شماستمشکل از خانم ها هستپدرم هرگز برادرم رو به من یا خواهرم برتری نداد و باعث شد هردو م ...

منم دو تا داداش دارم و خواهر ندارم. هیچوقتی ندیدم پدر و مادرم بینمون فرق بذارن.

برعکس مثلا پدرم میگه دختر من گله ، بعد میگه پسرا هم گلن منتها دخترم گل رز منه اونا کاکتوسن گل خاردار😂 یعنی خیلی دختردوسته و تفاوتی ندیدم بینمون بذاره.

برعکس مادربزرگ پدریم خیلی پسر دوسته و بارها بین نوه های پسر و دختر دیدم که فرق میذاره.

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

دیدم کسایی که وضع مالی معمولی دارن و توانایی ساپورت بچه ندارن ولی بالای 4تا بچه آوردن بلکه به پسر بر ...

هر چندتا یکی هم به هدف میخوره تیرشون و پسره عاقل بار میاد

کاش اون پشتکار رو از اتاق خواب به محیط کار میبردن😅

منم دو تا داداش دارم و خواهر ندارم. هیچوقتی ندیدم پدر و مادرم بینمون فرق بذارن.برعکس مثلا پدرم میگه ...

خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه گلم🌹💕

خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه گلم🌹💕

مرسی قشنگم همچنین🤍🫂