2777
2789
عنوان

پسر پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 62 پست
خاک برسرشونبعضی ها به خودشون فرصت آزمون و خطا زیاد میدن آخهیه ای وی اف نمیرن بخاطر این خواسته یکی از ...

پدر مادر خودم اصلا اینطور نیستن و براشون مهم نیست ولی اطرافیان خيلی براشون مهمه جنسیت بچه بقیه چیه!

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

این برام عجیبه که بیشتر خانما پسر پرست میشن تا آقایونانگار نه انگار همجنس خودشونه و باید بیشتر درکش ...

دقیقا همینه انقدر که زنا پسر میخوان مردا اینطور نیستن زنا بیشتر تو این مسایل به هم تیکه میندازن همدیگرو اذیت میکنن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر مادر خودم اصلا اینطور نیستن و براشون مهم نیست ولی اطرافیان خيلی براشون مهمه جنسیت بچه بقیه چیه!

چه مامان بابای تو

چه مامان بابای من

اگر براشون مهم بود یه پیگیری پزشکی میکرد

ولی خب نبوده و راضی هستن

ماشاءالله پدر و مادرت دوتا گل دختر سر به راه دارن💕

ولی امان از اطرافیان...

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

هر چندتا یکی هم به هدف میخوره تیرشون و پسره عاقل بار میادکاش اون پشتکار رو از اتاق خواب به محیط کار ...

مرده دیده بجای زحمت کشیدن فقط یدونه اسپرم میدم بارداری شو زن تحمل میکنه شیرشم میده بعد شیرم خودش غذاشو درمیاره و...همین بچه در اینده بشه منبع درآمد من 😏

و داستان همون ضرب المثل ترکی معروف

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

چه مامان بابای توچه مامان بابای مناگر براشون مهم بود یه پیگیری پزشکی میکردولی خب نبوده و راضی هستنما ...

ممنون عزیزم ❤️همچنین شما

درسته پدرتون رو تاحالا ندیدم ولی طبق چیزایی که فهمیدم جز جنتلمن ترین مردایی هست که میشناسم چه از نوع برخوردش با مادرتون چه شما

سایش همیشه بالا سرتون باشه❤️

مرده دیده بجای زحمت کشیدن فقط یدونه اسپرم میدم بارداری شو زن تحمل میکنه شیرشم میده بعد شیرم خودش غذا ...

ضرب المثل حقیه 😅

مادرشوهر من درباره حاملگی هاش که میگه من دچار خزان میشم میگم چقدرررر ریلکس

بعد برا مامانم تعریف میکنم اونم میگه تو هم لنگه اونی😂🤦🏼♀️💔😅

شاید بیان این حرفم به دور از ادب باشهاما این پز دادن بخاطر جنسیت بچه اغلب از جانب زنانی هست که هیچ م ...

قبول دارم کاملا

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

ممنون عزیزم ❤️همچنین شما درسته پدرتون رو تاحالا ندیدم ولی طبق چیزایی که فهمیدم جز جنتلمن ترین مردایی ...

فدای تو🌹💕

نظر لطفت هست

خدا عزیزانت رو برات نگه داره

بازاری با انصاف و باشخصیت مثل پدر تو هم کم پیدا میشه🌹خدا حفظش کنه برای شما دوتا گل دختر و مادرتون💕

ضرب المثل حقیه 😅مادرشوهر من درباره حاملگی هاش که میگه من دچار خزان میشم میگم چقدرررر ریلکسبعد برا م ...

دراون نسل آدمای اینچنینی هییییییییچ هیییییچ آینده نگری درباره بچه نداشتن فقط زحمت فرایند تولید مثل رو میکشیدند و تمام .....ولی از بچه مدام تااخر عمرشون طلبکار بودن چون ما تورولا دنیا آوردیم پس وظیفه ات هست کل زندگی تو وقف م کنی !

ولی الان حداقل مردم به یه آگاهی رسیدن و عاقل شدن که وقتی شرایطش رو ندارن دیگه آنقدر بچه نمیارن ....

دراون نسل آدمای اینچنینی هییییییییچ هیییییچ آینده نگری درباره بچه نداشتن فقط زحمت فرایند تولید مثل ...

دقیقاً

مادرشوهرم در جای خودش دخترهاشم اذیت میکنه مخصوصا در بچگیشون خیلی بیشتر سر کار خونه و این حرف ها

مامانم منم به اون زن ها تشبیه میکنه😅 ولی خب واقعاً من بی مسئولیت نیستم😅

دقیقاًمادرشوهرم در جای خودش دخترهاشم اذیت میکنه مخصوصا در بچگیشون خیلی بیشتر سر کار خونه و این حرف ه ...

نه فرق شما و اونا زمین تااسمان هست .....