2777
2789
عنوان

پسر پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 62 پست
چرا پس این کاروووووو کرده؟؟؟؟؟😮😮😮

منم بخاطر همین تعجب کردم

البته سنش از من خیلی کمتره و صمیمی نبودیم شاید باطن زندگیش متفاوت بوده

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

هیچی عزیزم درست گفتی و چیزه مزخرفیه برای همین قیافم کج شد 😧😧😧😐😌انگار واقعا جانشین میخوان واقعا ...

کاملا درسته. میترسن سلطنتشون غصب بشه

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم بخاطر همین تعجب کردمالبته سنش از من خیلی کمتره و صمیمی نبودیم شاید باطن زندگیش متفاوت بوده

آها شاید

ولی واقعا به نظرم کاره خیلی عجیبیه 😮

آقای محترم درخواست دوستی نده البته اگر محترمی😌

این برام عجیبه که بیشتر خانما پسر پرست میشن تا آقایون

انگار نه انگار همجنس خودشونه و باید بیشتر درکش کنن

نمیفهممشون واقعا

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

این برام عجیبه که بیشتر خانما پسر پرست میشن تا آقایونانگار نه انگار همجنس خودشونه و باید بیشتر درکش ...

شاید بیان این حرفم به دور از ادب باشه

اما این پز دادن بخاطر جنسیت بچه اغلب از جانب زنانی هست که هیچ موفقیتی ندارن پس میان روی این قضیه زوم میکنن بدون تفکر به اینکه الان عصر برابری زن و مرد در جامعه فرا رسیده

از طرفی هم نه اون ها و نه ما همسر و سوگلی پادشاه نیستیم که پسرزایی برامون امتیار محسوب بشه

مریم جان باورت میشه از اون موقعی که یادم میاد تاهمین یکی دوسال پیش دعای خیر اطرافیان به پدر مادرم این بود همیشه=خدا بهتون پسر بده(به زبان ترکی)🤦♀️🤦♀️و 90 درصد کسایی که این حرفو میزدن هم خانم بودن!!!

یا حال بهم زن تر اینه برای بقیه دیدم پیر زنا بهم میگن خدا پسراتو برات نگه داره😐😐نمیگن خدا بچه هاتو برات نگه ذاره فقط بچه پسر مهمه 🤦♀️

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

مریم جان باورت میشه از اون موقعی که یادم میاد تاهمین یکی دوسال پیش دعای خیر اطرافیان به پدر مادرم ا ...

عزیزم💔

درک میکنم چقدر سخته چون برای ما همین بود

سر آبجیم میگفتن آخییی اینم دختره؟ با کلی نیش و کنایه و تمسخر

که بعد چندسال یکی دیگه آوردی اونم دختر و...

حالا الان آبجی من دکتره ولی پسرهای اونا چی؟😅

شاید بیان این حرفم به دور از ادب باشهاما این پز دادن بخاطر جنسیت بچه اغلب از جانب زنانی هست که هیچ م ...

الان حتی مثلااسپانیا و کشورای غربی رو هم ببینی دیگه ولیعهد الزاما پسر نیست و ولیعهد های آینده دختر بینشون کم نیست

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

الان حتی مثلااسپانیا و کشورای غربی رو هم ببینی دیگه ولیعهد الزاما پسر نیست و ولیعهد های آینده دختر ...

انگلیس

اسپانیا

سوئد

هلند

بیشتر اروپا

ولی اینجا نسل قدیممون تحت تاثیر قاجاریه بودن و نسل جدید هم تحت تاثیر فیلم خرم سلطان🤣

حالا بیا و بگو شاه های قاجار هرچقدر همبی کفایت بودن باز شاه بودن😅