2777
2789
عنوان

التمااااس میکنم پربازدید کنین تاپیکمو.توروخدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 159 پست
تامیتونین ب هرررررکسی تونستین بگین و تبلیغ کنین ک کمک کنن

عزیزم شماره کارتو میدی بهم زودتر

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه ها یه جا( فکر میکنم حدیث بود  ) خوندم خدا به مردمی که به هم کمک میکنن رحم میکنه...مردم ما اینطورین...ایشالا که هم مشکل کیانا حل بشه هم خدا به هممون رحم کنه

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این بیماری بیشتر ازطریق ژنتیکیه از ازدواج فامیلی حاصل میشه واقعا ک پدرمادرای بی مسعولیتی دارن 

خب پدرومادرحالا چه کنن.یعنی اگه عادی بودن ونسبت فامیلی نداشتن نمیشد که اینجوری بشه.

توایران تاالعان سه نفربودن اینقدهم شایع نیست 

مرسی قربونت برم. انشالله خودت هم عاقبت به خیر شی که دست به خیر شدی

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اون بالاتر گذاشته شماره رو ..یه نگاه بکن 

مرسی گلی. دیدم. ممنون😊😊😊😊